Головна » 2017 » Березень » 7 » Урочисте вручення дипломів магістрам ХНТУСГ ім.П.Василенко 2017
01:25
Урочисте вручення дипломів магістрам ХНТУСГ ім.П.Василенко 2017

27 лютого 2017 року стіни головного корпусу університету осяяли щасливі усмішки молодих амбітних, цілеспрямованих людей, - випускників ХНТУСГ ім.П.Василенка 2017. У цей передвесняний день відбулося урочисте вручення дипломів магістрам – свято, що майорить неповторністю та яскравістю, день,коли мрії збуваються і щастя переповнює, а усмішки не полишають уста. День випуску – крок у доросле життя, сповнене надій, переживань, прагнень та рішучості.

Цьогоріч вручення дипломів пройшло на високому рівні, заполонивши яскравими барвами перламутрові стіни концертного залу, адже на сцені стояли кращі з кращих – уже в минулому студенти, а в майбутньому – прекрасні висококваліфіковані спеціалісти, дорослі відповідальні громадяни, готові до життєвих перипетій, цілеспрямовані та успішні.

З натхненними словами до випускників ХНТУСГ 2017 звернувся ректор, к.т.н., доц.., академік Української національної академії наук екологічних технологій – Нанка Олександр Володимирович, а також теплі привітання прозвучали від першого проректора, д.т.н., проф. Лисиченко Миколи Леонідовича.

Вручення дипломів про вищу освіту традиційно було проведено керівниками навчально-наукових інститутів. Випускників навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту безпосередньо привітала директор ННІ БМ - Заїка Світлана Олександрівна, побажавши молодим та перспективним випускникам світлого неба над головою, невпинного натхнення та віри у прекрасне. Випускники навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту зробили, напевне, найприємніший подарунок для викладачів та дирекції інституту – 18 дипломів з відзнакою – гордість та впевненість у майбутніх здобутках.

Студентський парламент ННІ БМ також приєднався до урочистих привітань, відмітивши найактивніших учасників студентського життя інституту.

Із головної сцени ХНТУСГ випускників вітали: народний ансамбль пісні і танцю «Берегиня» та солісти університету.

Ми від щирого серця вітаємо випускників ХНТУСГ ім..П.Василенко 2017! Ви – наша гордість, Ви – наша слава, Ви – наша надія! Нехай кожен крок у вашому житті буде м’яким, наче сама доля веде вас за руку, а невпинні перемоги, здобутки та досягнення передують усім Вашим діянням!

Романова Руслана,

голова прес-центру студентської ради ННІ БМ

Переглядів: 518 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0