Головна » 2015 » Жовтень » 14 » Урочистий флешмоб до Дня захисника України
09:03
Урочистий флешмоб до Дня захисника України

13 жовтня 2015 року ХНТУСГ ім. П. Василенка узяв участь у Всеукраїнському флешмобі «Харків – це Україна. Україна понад усе!», приуроченому Дню захисника України (14 жовтня). Ініціатором проведення флешмобу виступив Департамент науки і освіти ХОДА, Рада ректорів вищих навчальних закладів, Харківський університетський консорціум та обласна студентська рада.

На сьогоднішній день відвага та вірність військовослужбовців є запорукою подальшого розвитку та становлення нашої держави. Мужні та сміливі чоловіки, що захищають Україну, – це, в першу чергу, запорука єдності, безпеки та стабільності. Свято Захисника України – це незмінний привід привітати тих, чиїми зусиллями зберігається мир та злагода в суверенній та незалежній державі, тих, хто відданий своїй країні і вірний її народу.

Студенти нашого університету, серед яких найактивнішу участь взяли студенти ННІ БМ та ННІ ПХВ, привітали Захисників України запальним танцем та патріотичними лозунгами, що дзвінко лунали серед молоді в цей день поблизу головного корпусу ХНТУСГ. Начальник навчально-виховного відділу, к.е.н., доцент Вітковський Юрій Петрович долучився до привітань студентства, оголосивши досягнення нашого університету в розрізі підтримки військовослужбовців в зоні АТО та участі в акціях допомоги постраждалим в зоні бойових дій. Наш університет гостинно прийняв до своїх стін викладачів та студентів Луганського національного аграрного університету, що з огляду на бойові дії змушені були виїхати із зони АТО. Крім того, викладачі ХНТУСГ виявили ініціативу допомоги військовослужбовцям зони АТО, перерахувавши свою добову заробітну плату.

Наприкінці флешмобу у виконанні студентів пролунав Державний Гімн України, урочистий та величний миттю виконання. Самі студенти від щирого серця цим флешмобом привітали тих, чиїми зусиллями тримається мир в нашій країні.

Закінчити репортаж про участь нашого університету у Всеукраїнському флешмобі хочеться слова великого українського поета та письменника Володимира Сосюри: «Любіть Україну у сні й на яву, вишневу свою Україну…».

Романова Руслана

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

Переглядів: 692 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: