Головна » 2016 » Лютий » 27 » Наші студенти на СЕМІНАРі "ЯКІСНА ОСВІТА В КАНАДІ"
11:14
Наші студенти на СЕМІНАРі "ЯКІСНА ОСВІТА В КАНАДІ"

25 лютого 2016 р. у рамках діяльності Конфедерації студентів Харківщини за підтримки Департаменту науки та освіти Харківської обласної державної адміністрації міжнародною організацією O.W.L. Open World Learning Society був проведений семінар для студентів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації за темою: «Якісна освіта в Канаді».

  Захід відбувся у Харківському національному університеті  радіоелектроніки. Від  студентів нашого університету на семінар завітали: Заяць Юлія 22-МНа, Вилуск Анна 12-МНа та Григоренко Аліна 12-МНа.

 Навчання у Канаді – це можливість здобуття високоякісної освіти, розширення світогляду та вдосконалення знань з англійської мови. Такі заходи, як вищезгаданий семінар, просто необхідні для того, аби обмінюватися освітнім досвідом, створювати більш комфортні умови для навчання та, звичайно,  налагоджувати дружні зв’язки з іноземними колегами.

 У процесі семінару були висвітлені питання переваг та перспектив навчання у Канаді, безкоштовний підбір освітніх програм у ВНЗ, умови вступу у ВНЗ, можливість літніх мовних шкіл та інше.

Голова прес-центру студентського

комітету ННІ БМ 

Романова Руслана

Переглядів: 749 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: