Головна » 2015 » Вересень » 22 » УВАГА! Запрошення на навчання!
13:35
УВАГА! Запрошення на навчання!

1 жовтня 2015 року розпочинаються заняття на кафедрі ЮНЕСКО

«Філософія людського спілкування» та соціально-гуманітарних дисциплін з підготовки магістрів за фахом «магістр філософії (керівник)». До занять запрошуються студенти 3, 4,5 курсів, аспіранти, співробітники ХНТУСГ, для яких навчання безкоштовне. Для інших осіб вартість навчання – 2700 грн. Під час навчання ви маєте можливість прослухати наступні ексклюзивні курси (можливі зміни):

 

1. Філософія та теорія соціального управління. проф. Заветний С.О.

2. Філософія конфліктного спілкування. проф. Завєтний С.О.

3. Філософія та мистецтво у діяльності керівника. проф. Пазиніч С.М.

4. Інтелект та логіка керівника. проф. Прокопекно В.В.

5. Історія філософії: портрети філософів-керівників. проф. Петрушов В.М.

6. Філософія єдності тілесного та духовного у діяльності керівника. проф. Газнюк Л.М.

7. Філософія можливості творчості та передбачення керівника. проф. Чаплигін О.К.

8. Етика керівника. проф. Абашнік В.О.

9. Філософія та психологія управління. проф. Пономарьов О.С.

10. Імідж сучасного керівника. доцент Коробкіна Т.В.

11. Філософія техніки. доцент Данченко І.О.

 

Викладають дисципліни професори та доценти (доктори та канд. наук) Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка, Національного технічного університету “ХПІ”, Харківської державної академії дизайну і мистецтв, Харківської державної академії фізичної культури, Харківського національного автомобільно-дорожнього університету, Харківського національного університету радіоелектроніки, Української академії залізничного транспорту та Харківського економіко-правового університету.

Студенти, які оволодіють навчальною програмою та успішно захистять випускну роботу отримують університетський диплом за фахом «магістр філософії (керівник). Термін навчання – 1 рік. Заняття проходять з 1 жовтня по квітень. Консультації з написання дипломних робіт – у травні–червні.

Захист 13–17 червня 2016 р.

Заняття розраховані на студентів 3, 4, 5 курсів ХНТУСГ та відбуваються у другій половині дня (І пара о 16.30, ІІ пара о 18.00; вихідні у п'ятницю, суботу, неділю) в корпусі по вул. Артема, 44 .

 

Студентам, які бажають навчатися на Кафедрі ЮНЕСКО, треба подати заяву на ім'я ректора університету (ХНТУСГ) до 25 вересня 2015 р. та довідку з деканату (до 1 листопада 2015р.).

 

Додаткову інформація можно отримати на Кафедрі ЮНЕСКО ( вул.Артема , 44, ауд. 210, тел. 716-41-56 та ел адреса kntusg_unesco@mail.ru)

Переглядів: 601 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: