Головна » 2017 » Червень » 14 » В ПЕРШИЙ ДЕНЬ ЛІТА КАФЕДРА ОБЛІКУ ТА АУДИТУ РОЗІГРАЛА БІЛЕТИ НА КОНЦЕРТ MONATIKA
15:06
В ПЕРШИЙ ДЕНЬ ЛІТА КАФЕДРА ОБЛІКУ ТА АУДИТУ РОЗІГРАЛА БІЛЕТИ НА КОНЦЕРТ MONATIKA

Ось і відбувся довгоочікуваний інтелектуальний конкурс від кафедри обліку та аудиту з розіграшу білетів на концерт Monatika та інших цінних призів.

Не дивлячись на підготовку до сесії, учасниками у конкурсі зареєструвалися більше 30 студентів навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту денної та заочної форми навчання (спеціальності «Облік і оподаткування», «Менеджмент та адміністрування» та «Економіка підприємства»). Конкурс пройшов у вигляді вирішення тестових завдань з дисциплін – Бухгалтерський облік (загальна теорія) та Податкова система. В результаті – студенти показали високий рівень знань та вміння оперативно приймати рішення, так як умови конкурсу передбачали всього 30 хвилин на вирішення 60 складних тестових завдань.

Головою оргкомітету конкурсу виступила завідувач кафедри обліку та аудиту, д.е.н., професор Маренич Тетяна Григорівна. В Журі конкурсу увійшли директор ННІ бізнесу і менеджменту, к.е.н., доцент Заїка Світлана Олександрівна, к.е.н., викладач Руденко Сергій Валентинович, асистент Даниленко Валерій Володимирович.

фото
фото
фото

Варто відзначити, що найбільшу кількість балів отримали студенти саме спеціальності «Облік і оподаткування», а переможцем стала студентка випускного курсу заочної форми навчання Лисенко Світлана. Друге та третє місце зайняли магістри денної форми навчання Мендзяк Катерина та Лимаренко Анастасія відповідно.

При підведенні підсумків конкурсу з привітальним словом до учасників та переможців виступили проректор з науково-педагогічної роботи Жила В.І. та директор ННІ бізнесу і менеджменту Заїка С.О. Переможець отримав два білети на концерт Monatika, який відбудеться у Харкові 3 червня, а студентки, які зайняли друге та третє місце – білети на прем’єру комедійної вистави в Харківський драматичний театр. ім. Т.Г. Шевченка.
Підбиваючи підсумки конкурсу та враховуючи високі результати студентів, журі прийняло рішення провести нагородження за декількома номінаціями.

фото
фото

Так, окремо дипломами переможців були нагороджені студенти спеціальності «Облік і оподаткування» та студенти інших економічних спеціальностей навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту. Дипломами переможців серед студентів-бухгалтерів були нагороджені: дипломом I ступеня – студент 34-ОА групи Мурашко Богдан; дипломом II ступеня – студентка 45-ОА групи Сірик Тетяна; дипломом III ступеня – студентка 45-ОА групи Стрєлка Юлія.

Переможцями серед студентів спеціальностей «Менеджмент та адміністрування» та «Економіка підприємства», стали: Мамєдова Карина, яка отримала диплом I ступеня; Юнаш Вікторія – диплом II ступеня; дипломи III ступеня отримали Кривоніс Ірина, Нечай Світлана та Солошенко Олена, які набрали однакову кількість балів.

Кафедра обліку та аудиту висловлює подяку всім учасникам конкурсу та адміністрації Університету за підтримку ініціативи його проведення, а також щиро вітає переможців!

фото
фото
 
 
 
 
 
 
Доцент кафедри обліку та аудиту, к.е.н. Накісько О.В.,
ст.викладач кафедри обліку та аудиту, к.е.н Руденко С.В.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 432 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: