Головна » 2018 » Листопад » 15 » VI-й семінар на тему: «Детінізація зайнятості та доходів населення»
12:53
VI-й семінар на тему: «Детінізація зайнятості та доходів населення»

    Викладачі кафедри обліку та аудиту ХНТУСГ провели 14 листопада 2018 року завершальний інформаційно-роз’яснювальний семінар на тему: «Детінізація зайнятості та доходів населення». Учасниками цього заходу на цей раз були студенти спеціальностей «Транспортні технології», «Лісове господарство» та «Деревооброблювальні та меблеві технології» факультету технологічних систем і логістики. Мета семінару – довести до відому студентів інформацію щодо переваг легальної зайнятості та уникнення наслідків отримання тіньових доходів населення. У вступному слові кандидат технічних наук, доцент, в.о. декана факультету технологічних систем і логістики Кравцов А.Г. наголосив на необхідності, враховуючи ситуацію в країні із зайнятістю, зведення нелегального ринку праці до мінімуму. Ці питання стосуються і студентів, особливо тих, які поєднують з навчанням працю у роботодавців. Доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри обліку та аудиту Маренич Т.Г. у своїй доповіді розкрила причини виплати заробітної плати у конвертах, переваги легальної зайнятості та висвітила напрями подолання тіньових доходів населення. Доктор економічних наук, доцент Рижикова Н.І. розповіла про порядок оформлення трудових відносин між найманим працівником і працедавцем. Кандидат економічних наук, доцент Накісько О.В. ознайомив студентів з порядком оподаткування заробітної плати найманих працівників. Кандидат економічних наук, доцент Руденко С.В. детально охарактеризував нормативно-правові акти, які регулюють трудові відносини в Україні, та забезпечують трудові та соціальні гарантії працівників.
   Після виступів викладачів студенти мали можливість задати питання, на які одержали змістовні відповіді. Відбувся жвавий діалог між викладачами і студентами.
Кафедра обліку та аудиту висловлює велику вдячність за допомогу у проведенні семінару в.о. декана факультету технологічних систем і логістики Кравцову А.Г. та всьому професорсько-викладацькому складу факультету.
    Дякуємо за співпрацю!


 

Переглядів: 307 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: