Головна » 2017 » Квітень » 26 » Вибори голови студентської ради ННІ БМ
00:17
Вибори голови студентської ради ННІ БМ

25 квітня 2017 року у 319 ауд. у корпусі університету на вул. Алчевських, 44 відбулося таємне голосування, метою якого стало обрання голови студентської ради навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка.

Відповідно до ст. 40 Закону України «Про вищу освіту» від 01.07.2014 року № 1556-VII обрання студентських лідерів відбувається шляхом проведення прямого таємного голосування.

Виборча дільниця була доступною для голосування з 09:00 до 16:00. Студенти реєструвались за документом, що засвідчує особу та отримували бюлетень для голосування. Право участі у виборах було надано усім студентам денної очної форми навчання ННІ БМ.

Відповідно до чинного законодавства на посаду голови студентського комітету ННІ бізнесу і менеджменту балотувалися двоє кандидатів: студентка 52-ЕПм групи, активістка, учасниця хореографічного колективу «Аеро», голова культурно-масового центру ННІ БМ Онопрієнко Катерина та студентка 52-ЕПм групи, член студентського самоврядування ННІ БМ, незмінна учасниця КВК, заступник голови студентської ради ННІ БМ Чуйкова Олена.

За результатами голосування головою студентської ради ННІ БМ було обрано Онопрієнко Катерину.

Ми вітаємо переможицю і бажаємо подальших досягнень, натхнення та невпинної енергії, успіхів у майбутній діяльності.

Переглядів: 646 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: