Головна » 2016 » Вересень » 22 » Відбір в студентський комітет ННІ БМ
18:38
Відбір в студентський комітет ННІ БМ

19 вересня 2016 року відбувся відбір студентів першого курсу до студентського комітету навчально-наукового інститутут бізнесу та менеджменту.

Студентський комітет ННІ БМ – це дружна родина, кожен з нас відповідальний, креативний, творчий, готовий подати руку допомоги у будь-який момент. Ми завжди раді новим людям, які привносять до нашого колективу нотки новітньості, свіжий подихи сучасного ритму життя.

Хочеться відмітити, що цього року молодь дуже активно відреагувала на можливість проявити себе у різноманітних напрямах – художній самодіяльності, науці, фотографії та інших видах діяльності.

Голова студентського комітету Юлія Заяць провела вступну бесіду для студентів-першокурсників, які проявили бажання приймати участь у діяльності активістів студентства ННІ БМ.

На зборах також були присутні голови усіх секторів студентського комітету, які уже на свій розсуд обирали собі помічників.

Після знайомства з  першокурсниками Юля Заяць представила присутнім  планову діяльність студентського комітету на осінній семестр 2016 року.

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

 

Переглядів: 523 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: