Головна » 2015 » Жовтень » 19 » відбулися Загальні звітно-виборні збори Нововодолазького земляцтва студентів ХНТУСГ
19:46
відбулися Загальні звітно-виборні збори Нововодолазького земляцтва студентів ХНТУСГ

15 жовтня 2015 року в аудиторії 312 головного корпусу ХНТУСГ відбулися Загальні звітно-виборні збори Нововодолазького земляцтва студентів ХНТУСГ.

     

    На зборах були присутні голова земляцтва, магістрант Ротач Денис Олександрович, студенти-члени Нововодолазького земляцтва з усіх навчально-наукових інститутів Університету, піклувальна рада земляцтва на чолі з завідувачем кафедри кібернетики доктором технічних наук, професором, членом ради професорів ХНТУСГ Мегелeм Юрієм Євгеновичем, викладачі кафедри кібернетики та запрошені гості: проректор з навчального-педагогічної роботи – професор Жила Віктор Іванович; директор Виставково-музейного центру історії ХНТУСГ ім. Петра Василенка, кандидат історичних наук, доцент Москальова Надія Петрівна.

         Збори відкрив відповідальний від університету за реалізацію проекту соціально-економічного розвитку сільських територій по Нововодолазькому району Харківської області, член піклувальної ради земляцтва, доцент кафедри кібернетики Чалий Ігор Вільович.

         Він привітав усіх з початком роботи загальних зборів Нововодолазького земляцтва, поздоровив першокурсників та студентів-прискоренників третього курсу зі вступом до Земляцтва, а також зазначив, що даний захід приурочений до святкування 85-річчя нашого університету.

  Був запропонований такий порядок денний:

  1. Виступ-привітання к.т.н, професора, проректора з науково-педагогічної роботи ХНТУСГ В.І. Жили.
  2. Звіт Правління Нововодолазького земляцтва та кафедри кібернетики.
  3. Вибори нового Правління Нововодолазького земляцтва.
  4. Про паспорт земляцтва студентів Нововодолазького району.
  5. Проведення профорієнтаційної роботи в Нововодолазькому районі.
  6. Затвердження плану роботи земляцтва на 2015-2016 навчальний рік.
  7. Різне.

         Професор, проректор з науково-педагогічної роботи ХНТУСГ В.І. Жила привітав студентів Нововодолазького земляцтва, відмітив що відчуває студентську згуртованість, зацікавленість і налаштування на роботу серед присутніх. Далі цікаво розповів про деяких видатних вчених минулого і сьогодення які сприяли і сприяють піднесенню величності нашого університету. Не аби як здивував членів Земляцтва знанням історії Водолажчини, її видатних людей. Відмітив, що створення Земляцтва студентів є важливим при вирішенні питань захисту та представлення прав та інтересів студентів університету, а його робота є важливою складовою для розвитку сільських територій Харківщини.

Після цього він виконав почесну місію нагородження грамотами ХНТУСГ за гарну роботу членів Земляцтва та члена піклувальної ради земляцтва, начальника відділу кадрів, викладача кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту ННІ БМ Харчевнікову Лілію Сергіївну

  Після цього відбувся звіт Правління Нововодолазького земляцтва за 2014-2015 навчальний рік.

  Було продемонстровано сумісний звіт-презентацію від земляцтва та кафедри кібернетики, який нагадав присутнім основні віхи роботи. Це було особливо корисно знов прийнятим членам земляцтва.

 Члени Земляцтва уважно слухали доповідь, задавали питання. Вони одностайно визнати роботу Правління Нововодолазького земляцтва за звітний період задовільною.

 Строк повноваження правління минув і тому були проведені перевибори. В результаті голосування було вибрано нове Правління Нововодолазького земляцтва у складі: голова земляцтва студентка 32-МН групи ННІ БМ Цимбаліст Аліна Вікторівна, заступник голови земляцтва студент 45-ТЗ групи ННІ ПХВ Розторгуєв Дмитро Сергійович, секретар земляцтва студентка 24-ОА групи ННІ БМ Пензева Юлія Миколаївна.

В ХНТУСГ затверджено зразок паспорту земляцтва студентів. Його наповненням займається Правління Нововодолазького земляцтва та піклувальна рада. Є прохання до усіх студентів Водолажчини присилати за адресою e-mail: agrocybernetic@gmail.com (сайт кафедри кібернетики: http://cyber.khntusg.com.ua/) Позначка - земляцтво) такі матеріали:

  • Відомості про випускників університету – членів земляцтва, що працюють – проживають у Нововодолазькому районі.
  • Досягнення членів земляцтва.
  • Ваші побажання, зауваження по роботі Правління Нововодолазького земляцтва та піклувальної ради.
  • Особисте фото.

Далі було розказано про проведення профорієнтаційної роботи в Нововодолазькому районі

Нарешті було детально розглянуто і затверджено план роботи земляцтва на 2015-2016 навчальний рік. Незабаром з ним можливо буде ознайомитися на порталі ХНТУСГ.

         Після цього усі спустилися на другий поверх до Виставково-музейного центру історії ХНТУСГ ім. Петра Василенка де директор музею Москальова Надія Петрівна коротко розповіла про славний 85 річний шлях нашого університету.

         Там же було зроблено загальне фото на згадку.

         Наприкінці зборів гостинні господарі-викладачі пригостили студентів Земляцтва чаєм та солодощами.

 

Переглядів: 652 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: