Головна » 2014 » Листопад » 14 » ЗБОРИ ЗЕМЛЯЦТВА СТУДЕНТІВ ШЕВЧЕНКІВСЬКОГО РАЙОНУ
17:38
ЗБОРИ ЗЕМЛЯЦТВА СТУДЕНТІВ ШЕВЧЕНКІВСЬКОГО РАЙОНУ

В жовтні  2014 року кафедра економіки та маркетингу провела чергові збори Земляцтва студентів Шевченківського району Харківської області, які навчаються в ХНТУСГ імені Петра Василенка. На зборах були присутні студенти з усіх навчально-наукових інститутів університету, а також викладачі кафедри , очолювала збори завідувач кафедри, доктор економічних наук, професор Онегіна В.М.

На зборах відбулися: ознайомлення студентів ХНТУСГ ім. П. Василенка з діяльністю Земляцтва Шевченківського району; презентація досягнень Шевченківського району Харківської області; знайомство з видатними випускниками ХНТУСГ ім. П. Василенка; обговорення напрямів діяльності Земляцтва Шевченківського району Харківської області на 2014-2015 н.р

Відкрила збори завідувач кафедри економіки та маркетингу Онегіна В.М., яка привітала нових членів Земляцтва – студентів, які в цьому році стали членами єдиної родини ХНТУСГ імені Петра Василенка, наголосила про важливість єднання Земляцтва студентів Шевченківського району з випускниками університету та викладачами, окремо зупинилася на ролі студентів в успішному функціонуванні Земляцтва, поширенні інформації про діяльність нашого університету.

Головною метою такого об’єднання є консолідація зусиль для розвитку, підтримки і захисту національно-культурних, економічних, соціальних та інших інтересів студентської громади Шевченківського району.

Переглядів: 649 | Додав: SK | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: