Головна » 2016 » Грудень » 6 » ВІДБУЛИСЯ ЗБОРИ ЗМІЇВСЬКОГО ЗЕМЛЯЦТВА СТУДЕНТІВ ХНТУСГ
22:40
ВІДБУЛИСЯ ЗБОРИ ЗМІЇВСЬКОГО ЗЕМЛЯЦТВА СТУДЕНТІВ ХНТУСГ

5 грудня 2016 року, за підтримки кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту, були  проведені щорічні Збори членів Зміївського земляцтва студентів ХНТУСГ. Студенти з усіх ННІ Університету, що проживають в Зміївському районі Харківської області зібралися задля розвитку братерства і співпраці між студентами; прийняття нових членів; усвідомлення ними необхідності взаємодопомоги і відчуття підтримки між студентами та щоб просто поспілкуватися і відпочити.

До присутніх з привітальним словом звернувся ректор ХНТУСГ ім. Петра Василенка Нанка Олександр Володимирович. Він наголосив про важливість розвитку студентського самоврядування в вищих навчальних закладах та роль у ньому земляцтв студентів. Студентська молодь у кожному суспільстві – це його майбутня інтелектуальна, культурна еліта, його креативний потенціал. Саме тому, навчаючись у вищих навчальних закладах, молодь оволодіває не лише професійними знаннями, а й історичним досвідом, що прямо чи опосередковано підказує варіанти прийняття рішень, способи й напрями практичної діяльності. Як свідчить практика, цьому значною мірою сприяє участь у студентські роки в діяльності самоврядних організацій, що дає змогу визначити власні смисложиттєві орієнтації, усвідомити себе представником нового покоління, яке також творить майбутнє.

У вступному слові завідуючий кафедрою організації виробництва, бізнесу та менеджменту, професор, Заслужений працівник освіти України Мазнєв Григорій Євтійович відмітив важливість заходу.

Наступним взяв слово випускник нашого університету та Почесний Президент Зміївського земляцтва Гацько Анатолій Федорович. Він розповів, що Зміївщина – край багатий історичними місцями та видатними людьми.

Зі звітом про виконану роботу за 2015/2016 н.р. виступив Голова Зміївького земляцтва ХНТУСГ Плужник Едуард Андрійович. Він поінформував земляцтво здійснювало активну інформаційну, консультативну та морально-психологічну підтримку студентів.

На даний час Зміївське земляцтво налічує 79 членів, в тому числі прийнято 21 студент в цьому році на рівень підготовки бакалавр. Всім присутнім першокурсникам-зміївчанам вручені посвідчення про членство в Зміївському земляцтві студентів ХНТУСГ.

 

 Найактивніші студенти  відзначені грамотами.

Члени Земляцтва виступили з цікавими доповідями про минуле та сучасне Зміївщини.

А наприкінці всі присутні насолодилися творчим подарунком від студентів, які виконали пісенне попурі з українськими піснями.

Переглядів: 746 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: