Головна » 2017 » Травень » 11 » Відбулося урочисте підняття прапорів України та ЄС
20:09
Відбулося урочисте підняття прапорів України та ЄС

11 травня 2017 року відбулася довгоочікувана подія для нашої країни. Нарешті Рада ЄС прийняла рішення, яким кінцево затвердила надання громадянам України безвізового режиму з країнами – членами Європейського Союзу. Сьогодні наш Президент Петро Порошенко заявив, що 17 травня вирушить до Страсбургу для участі в церемонії підписання безвізу для України.

Сьогодні дану подію урочисто відзначили у місті Харків, на площі Свободи, яка знаходиться у центрі міста. Вона полягала в урочистому піднятті прапору ЄС. Представники різних навчальних закладів у тому числі і наш університет прийняли участь у цьому заході. В урочистій церемонії підняття прапору ЄС приймала участь Голова Харківської обласної державної адміністрації – Світлична Ю.А. Вона відмітила, що безвізовий режим не просто дає можливість українцям  перетинати кордон по спрощеній процедурі . Це відкритий світ для науки, освіти, культури, промисловості та інвестицій. Це посилить економіку нашої країни.

Після підняття прапорів України та Європейського Союзу на площі Свободи відбувся урочистий марш  за участі підрозділів Збройних сил України, Національної гвардії та Національної поліції України.

Для нашого університету ця подія відіграла дуже позитивну роль бо прибирає додаткові барєри при проходженні студентами  практики в країнах  Європейського Союзу та сприятиме активізації програм обміну студентами.

Переглядів: 416 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: