Головна » 2017 » Травень » 15 » Відбулося відкриття другого сезону проекту "Школа лідерства"
09:06
Відбулося відкриття другого сезону проекту "Школа лідерства"

13 травня 2017 року студенти ХНТУСГ ім. П. Василенка відвідали презентацію другого сезону проекту “Школа лідерства голови Харківської обласної державної адміністрації”. 
За ініціативи громадської організації «Всеукраїнське студентське братство «Еліта Нації» та за підтримки голови Харківської обласної державної адміністрації Ю.О. Світличної, було відкрито другий сезон проекту “Школа лідерства голови Харківської обласної державної адміністрації” – першої молодіжної школи лідерства обласного рівня. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Метою проекту стало залучення молоді в діяльність, що сприяє формуванню у молодого покоління активної життєвої позиції, а також участь в суспільно-політичному та економічному житті суспільства на основі становлення й розвитку лідерських якостей та управлінських здібностей, що реалізуються в процесі проведення перетворень в країні. Під час заходу організатор проекту, а також представники державної влади висловили свої враження від попереднього проекту та розповіли, що чекає учасників під час стажування. Кожен з присутніх мав змогу звернутися з турбуючим питання до діячів.

Переглядів: 399 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: