Головна » 2017 » Січень » 19 » Відбувся фінал І етапу конкурсу бізнес-планів серед студентів ННІ БМ
14:55
Відбувся фінал І етапу конкурсу бізнес-планів серед студентів ННІ БМ

11 січня 2017 року в Навчально-науковому інституті бізнесу і менеджменту  ХНТУСГ  імені Петра Василенка відбулося підведення підсумків результатів І етапу конкурсу бізнес-планів серед студентів, які вивчали дисципліни «Методологія бізнес-планування та створення фірм», «Організація підприємницької діяльності», «Стратегічне управління», який організований та проведений  за ініціативи кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту.

Мета Конкурсу - допомогти учасникам зрозуміти процес відкриття власної справи, залучити молодь до розробки та презентації бізнес-планів, підвищити їх соціальну активність, сприяти розвитку малого підприємництва на Харківщині.

В конкурсі прийняли участь 32 студенти.

Експертна комісія в складі кандидатів економічних наук, доцентів кафедри організації виробництва бізнесу та менеджменту (Бобловський О.Ю., Заїка С.О., Смігунова О.В., Богомолова К.С., Дудник О.В.) відібрали кращі бізнес-плани та запросили студентів для фінальної презентації своїх бізнес-ідей.

Всі присутні були приємно здивовані яскравістю виступів  та переконливою презентацією учасників.

За результатами рішення експертної комісії, враховуючи якість презентації та рівень відповіді учасника на запитання експерта за 10-бальною шкалою визначили та відзначили переможців конкурсу. Ними стали: Коробка Ольга,  Балобатько Дарія, Матяш Ганна та Лимаренко Анастасія. Їх бізнес-плани будуть рекомендовані до участі в Всеукраїнському конкурсі бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді та до участі у Міжнародній студентській бізнес-грі «Корпорація ідей 4».

 

 

 

 

 

Дякуємо всім за участь та бажаємо не зупинятися та розвивати своє підприємницьке мислення!

 

Переглядів: 644 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: