Головна » 2016 » Березень » 9 » Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит»
22:36
Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит»

  На виконання наказу Міністерства освіти і науки України № 1247 від 27.11.2015 р. «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2015/2016 навчальному році» та з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання 04 березня 2016 р. в Харківському національному технічному університеті сільського господарства імені Петра Василенка відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит», в якому взяли участь 20 студентів четвертого курсу ННІ бізнесу і менеджменту напряму підготовки 6.030509 «Облік і аудит».

  Учасників олімпіади вступним словом привітали завідувач кафедри обліку та аудиту, д.е.н., професор Т.Г. Маренич, к.е.н., доцент Н.І. Рижикова та старший викладач кафедри обліку та аудиту Н.О. Бірченко.

  Під час олімпіади студенти продемонстрували глибокі знання та високий рівень підготовки, розв’язуючи письмові практичні завдання з фахових предметів.

  Призерами І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит» стали 4 студентки. Перше місце посіла Губська Аліна, друге – Добронос Тетяна, третє місце розділили Мензяк Катерина і Лимаренко Анастасія.

  Переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит» кафедра обліку та аудиту рекомендує до участі у ІІ-му етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит», що відбудеться у травні 2016 р. на базі Тернопільського національного економічного університету.

  Щиро вітаємо переможців олімпіади та бажаємо їм подальших успіхів!

                                                                               Кафедра обліку та аудиту 

Переглядів: 571 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: