Головна » 2017 » Травень » 19 » Відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Історія України»
11:23
Відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Історія України»

25-27 квітня 2017 року на базі Житомирського державного університету імені Івана Франка відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Історія України». У цьому році участь в олімпіаді прийняла надзвичайно велика кількість студентів вищих навчальних закладів, а саме – 94 студенти з різних куточків України.

 

Учасницею від Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка була студентка І курсу групи 14 ЕП/ОА Навчально-наукового інституту бізнесу та менеджменту Романашенко Ірина під керівництвом к.і.н., старшого викладача кафедри ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування» та соціально-гуманітарних дисциплін Скубій І. В.

Наша студентка з гідністю представила високий рівень знань з історії України та отримала сертифікат за участь у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади.

Організатори олімпіади також познайомили всіх гостей міста з його історією, яка пов’язана з життям видатних учених. Учасники олімпіади відвідали музей космонавтики імені С. П. Корольова та будинок-музей, де народився цей видатний конструктор у галузі ракетної техніки та космічних досліджень.

Переглядів: 411 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: