Головна » 2014 » Листопад » 12 » ВІДБУВСЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ РИНГ
21:16
ВІДБУВСЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ РИНГ

Інтелектуальний ринг «Економісти проти бухгалтерів»

5 листопада 2014 року відбувся інтелектуальний ринг «Економісти проти бухгалтерів» між студентами 1 курсу спеціальностей «Облік і аудит» та «Економіка підприємства», який було організовано викладачами кафедри «Економіки та маркетингу».

В теплій, дружній та інтелектуальній атмосфері студенти першокурсники презентували свої наукові доповіді досвідченому журі за напрямками: «Економічний розвиток регіонів України та децентралізація» і «Економічний аспект енергетичної безпеки України».

Активних та креативних учасників прийшли підтримати не тільки сокурсники, але й студенти 2-го і 3-го курсів ННІ БМ,а також магістри 5 курсу ННІ ЕКТ, вболівали за наших молодих вчених і викладачі кафедр ННІ БМ. Доповідачі представили на розсуд журі доповіді за двома напрямами інтелектуального рингу, відповідали на питання суперників, членів журі та викладачів і отримували за них відповідну кількість балів.

В результаті за кращу презентацію наукової доповіді на тему: «Економічний розвиток регіонів України та децентралізація» грамоти отримали економісти Флора А.В., Власенко І.А., Логвінова Т.О., Шаповалова Ю.В., Олійник А.В.; на тему: «Економічний аспект енергетичної безпеки України» грамотами були нагороджені студенти спеціальності «Облік і аудит» Дулов А.Е., Киричок Д.О., Мурашко Б.М., Мурашко В.С.

За підсумками конкурсу 1 місце у загальному заліку вибороли студенти групи 14-ОА, 2 місце посіла команда групи 13-ЕП.

Переглядів: 721 | Додав: SK | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: