Головна » 2015 » Квітень » 9 » ВІДБУВСЯ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР
21:44
ВІДБУВСЯ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР

1-2 квітня 2015 року на базі Харківського національного технічного університету Міжнародний жіночий правозахисний центр "Ла Страда-Україна" спільно з Департаментом освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації провів навчально-методичний семінар «Забезпечення участі жінок і дітей у вирішенні конфлікту та миробудуванні. Соціально-педагогічний аспект» для спеціалістів управлінь освіти адміністрацій районів Харківської міської ради, практичних психологів та методистів психологічних центрів міста Харкова. Від нашого університету в роботі семінару прийняли участь співробітниці кафедри ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування» та соціально-гуманітарних дисциплін ст. викладач Омельченко Г.Ю. та ст. лаборант Голубова О.М.

Учасників семінару привітали перший заступник директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Труш О.О, віце-президент центру «Ла Страда- Україна» Ковальчук Л.Г.

Програма семінару була спрямована на надання учасникам та учасницям знань про можливості примирення, врегулювання конфліктів і постконфліктних ситуацій, принципи багатостороннього діалогу, засоби подолання стресу та їх нейтралізація, ґендерні ролі та мирні зусилля. Аналізувалися концепції втручання у конфлікт, переваги у розв'язанні конфлікту, принципи перемовин, відкритий простір з вирішення конфліктних ситуацій, обговорювалися стратегії поведінки при роботі з конфліктом. З зазначених питань були проведені тренінгові вправи.

Спікером семінару була Сандра Челделін, професорка конфліктології Інституту з розв’язання та аналізу конфліктів Університету Джорджа Мейсона, штат Вірджинія, США.

Всі учасники дводенного семінару отримали сертифікати.

Переглядів: 694 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: