Головна » 2017 » Січень » 30 » ВІДБУВСЯ ПЕРШИЙ В ЦЬОМУ РОЦІ «ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ»
10:27
ВІДБУВСЯ ПЕРШИЙ В ЦЬОМУ РОЦІ «ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ»

В перший місяць нового 2017 року Навчально-науковий інститут бізнесу і менеджменту ХНТУСГ гостинно відкрив свої двері для абітурієнтів та їх батьків. Хоча й була морозна погода та все ж вона не стала перешкодою для бажаючих відвідати інститут.

 Дирекція та викладачі Інституту доклали значних зусиль щоб провести захід не за традиційним шаблоном, а зі своїми унікальними родзинками. Захід пройшов за активної участі студентської ради ННІ БМ.

Для надання актуальної для абітурієнтів інформації випускаючі кафедри повністю оновили профорієнтаційні роздаткові матеріали.

Цього разу захід розпочався з проведенням екскурсії корпусом інституту, що знаходиться в будівлі по вул. Алчевських (Артема) 44, яка спроектована академіком О.М. Бекетовим в 1916 році та є пам’яткою архітектури. Доцент кафедри культурних універсалій Грабар Наталія Григорівна захопливо розповіла про історичні події, що відбувалися в цій будівлі, познайомила гостей з кафедрами, лекційними аудиторіями, комп’ютерними класами, бібліотекою та актовою залою.

Кожне з приміщень має свою історію…

На загальному засідання зі вступним словом до присутніх звернувся проректор з науково-педагогічної роботи Жила Віктор Іванович, який зазначив, що Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка є одним з престижних вишів нашої країни, його беззаперечне лідерство підтверджують результати рейтингів ВНЗ.

Директор Інституту Заїка Світлана Олександрівна розповіла про спеціальності та спеціалізації, за якими можна навчатись в ННІ БМ та зазначила про важливість в сучасних умовах отримати саме аграрну бізнес-освіту, бо фахівець з аграрного бізнесу є найбільш перспективною професією, яка в недалекому майбутньому може забезпечити своєму власнику не тільки цікаву роботу, а й високий дохід.

Світлана Олександрівна до слова запросила засновника Інституту, першого директора – академіка ІАУ, професора, завідуючого кафедрою організації виробництва, бізнесу та менеджменту Мазнєва Григорія Євтійовича.

Григорій Євтійович ознайомив з історією створення, структурою Інституту, організацією навчального процесу, досягненнями вишу, а також розповів про умови для навчання, проживання та дозвілля студентів.

Ділові ігри та майстер-класи провели викладачі Інституту доцент Данченко Ірина Олексіївна та старший викладач Краля Вікторія Григорівна з використанням різних підходів і методик. В роботі команд приймали участь і батьки, і школяри, і викладачі нашого Інституту. Використання такого підходу дозволило прибрати бар’єри спілкування між присутніми та створити дружню атмосферу.

На завершення всі присутні насолодилися творчими номерами від студентів та співробітників.

Тож, бажаємо майбутнім абітурієнтам успішно здати ЗНО та приєднатися до нашої студентської родини. Ми з радістю чекаємо на вас!

 

Координатор з інформаційно-виховної  роботи ННІ БМ,
к.е.н., доц. кафедри ОВБМ Дудник О.В.

 

Переглядів: 858 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: