Головна » 2015 » Червень » 25 » ВІДБУВСЯ XVІІ ЗЛІТ ІМЕННИХ СТИПЕНДІАТІВ ТА ВІДМІННИКІВ НАВЧАННЯ АГРАРНИХ ВНЗ УКРАЇНИ «ЛІДЕРИ АПК ХХІ СТ.»
08:08
ВІДБУВСЯ XVІІ ЗЛІТ ІМЕННИХ СТИПЕНДІАТІВ ТА ВІДМІННИКІВ НАВЧАННЯ АГРАРНИХ ВНЗ УКРАЇНИ «ЛІДЕРИ АПК ХХІ СТ.»

З 16 по 19 червня 2015 р. на базі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького відбулась головна подія в житті студентів-аграріїв України: XVІІ Зліт іменних стипендіатів та відмінників навчання аграрних ВНЗ України «Лідери АПК ХХІ ст.».

Цього року кращих студентів-аграрії вітав дивовижний Львів – місто із прадавньою історією, самобутньою культурою, колоритною ментальністю. Місто вражає своєю неповторністю, грандіозністю, оригінальністю, а самі господарі цьогорічного Зльоту – ЛНУВМ та БТ ім. С. З. Гжицього – доклали максимум зусиль, аби делегати Зльоту всієї України залишили якомога найкращі спогади від чотирьох днів непересічного дійства у місті Лева.

До складу делегації агарних ВНЗ Харківської області ввійшли найкращі та найталановитіші студенти ХНТУСГ за результатами 2014-2015 н.р., а саме: Бібус Валерія (ННІ ЕКТ), Губар Анна (ННІ БМ), Дубовий Олександр (ННІ ПХВ), Ємельянова Олександра (ННІ ТС), Малюхов Олександр (ННІ ПХВ), Сердюк Юлія (ННІ МСМ). Керівництво делегації харківських агарних ВНЗ було доручено начальнику навчально-виховного відділу, доценту Вітковському Юрію Петровичу.

Делегати нашого університету проявили надзвичайно високий рівень організованості та підготовленості до участі у Зльоті, результатом чого стала велика кількість відзнак та нагород наших студентів. Вже на початку, під час урочистого відкриття Зльоту Малюхов Олександр та Губар Анна були нагороджені грамотами ДУ «НМЦ «Агроосвіта» за високі досягнення у навчанні, активну життєву позицію та вагомий внесок у розвиток молодіжного руху майбутніх фахівців-аграріїв.

В процесі роботи «круглих столів», які традиційно проводяться під час Зльоту, студенти-аграрії за актуальними науковими напрямами: студентське самоврядування як інструмент виявлення потенційних патріотично свідомих лідерів та формування майбутньої еліти нації, глобалізаційні аспекти сучасного тваринництва, інноваційні аспекти формування якості сільськогосподарської продукції, екологічний стан навколишнього середовища України та шляхи його оптимізації, відновлювальні джерела енергії та їх використання в сільському господарстві, інструменти менеджменту і маркетингу для розвитку сучасного агробізнесу. За результатами роботи «круглих столів» за активну участь в обговоренні наукових тем та високий рівень підготовки наукових доповідей нагороджено кращих доповідачів нашого університету, а саме: Губар Анну, Ємельянову Олександру, Малюхова Олександра, Сердюк Юлію.

В ході Зльоту підведено підсумки конкурсу «Кращий студент року АПК». Учасниця нашого університету Бібус Валерія нагороджена дипломом переможця конкурсу, підкоривши серця глядачів та завоювавши увагу всіх членів оргкомітету Зльоту.

Наостанок хотілося б подякувати організаторам Зльоту та його господарям – ЛНУВМ та БТ ім. С. З. Гжицького – за високий рівень підготовки та проведення цьогорічного Зльоту, а також висловити щиру вдячність керівництву рідного ХНТУСГ за надану можливість взяти участь у грандіозному дійстві - XVІІ Зльоті іменних стипендіатів та відмінників навчання аграрних ВНЗ України «Лідери АПК ХХІ ст.»!

Переглядів: 706 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: