Головна » 2014 » Листопад » 15 » ВІДБУВСЯ ЗАКЛЮЧНИЙ ЕТАП КОНКУРСУ «КРАЩИЙ СТУДЕНТ РОКУ 2014»
09:49
ВІДБУВСЯ ЗАКЛЮЧНИЙ ЕТАП КОНКУРСУ «КРАЩИЙ СТУДЕНТ РОКУ 2014»

«Кращий студент року-2014»

12 листопада 2014 року в актовій залі головного корпусу ХНТУСГ ім. П.Василенка відбувся заключний етап конкурсу «Кращий студент року 2014» серед навчально-наукових інститутів ХНТУСГ.

Це свято є традиційним для університету, адже дає можливість ближче пізнати відмінників навчання університету, їх професійні навички, вміння, досягнення, а також отримати цінні поради та настанови для інших студентів про те, як досягти успіху в університеті. Учасники мають продемонструвати себе, свої особисті та лідерські якості, професійні знання та вміння, творчі здібності.

Тож, хто став взірцем для наслідування на цьому святі?

Це найкращі студенти інститутів ХНТУСГ:

1. Живолуп Володимир – ННІ МСМ;

2. Бібус Валерія – ННІ ЕКТ.

3. Ємельянова Олександра – ННІ ТС;

4. Хромих Дар’я – ННІ ПХВ;

5. Базарна Надія – ННІ БМ

Дійство традиційно розпочали студенти нашого університету запальними танцями та команда «Universal» - переможці першого туру конкурсу між ВНЗ Харкова 2014 року.

Але який же конкурс без об’єктивного журі, яке мало б оцінити якості учасників в повній мірі, до їх складу увійшли: начальник навчально-виховного відділу, к.філос.н., доц. Бобловський О.Ю., голова комітету у справах молоді і спорту, к.філос.н., доц. Моісеєва Н.І., заст. голови профспілкового комітету Скіданова О.В., завідувач кафедри культури, к.філос.н., доц. Мазоренко М.О., голова студентського комітету ХНТУСГ Малюхов О., та, звичайно, голова журі – проректор з НПР, к.т.н., проф. Жила В.І.

Перший етап конкурсу включав в себе візитну картку учасників. Конкурсанти розповідали про себе, демонстрували відео- та фото ряди, у яких висвітлювали свої хобі, звички, навчальну, наукову, творчу та громадську діяльність. Цей етап дав можливість журі та глядачам дізнатись більше про самих студентів.

Другим етапом стала інтелектуальна гра «Ерудит», зміст якої полягав у тому, що учасники обрали теми («Інформатика», «Світ мого дитинства», «Математика», «Міфологія», «Загальні знання») та мали відповісти на десять питань з обраного напряму. На кожне з питань відводилось по 10 секунд. Погодьтесь, завдання не з легких, але наші конкурсанти справились з ним вельми гарно! Особливо яскраво в цьому конкурсі виступила студентка ННІЕКТ Ємельянова Олександра.

Наступним етапом стало «домашнє завдання» на тему «Якби я був(ла)…». Серед учасників заздалегідь провели жеребкування, і тому кожному випала нагода побувати у найвищих ешелонах влади. Володимр Живолуп склав свій виступ на тему «Якби я був ректором», у якому розповів про перспективи процвітання нашого ВНЗ; Олександра Ємельянова приміряла образ директора агрофірми та детально описала свої дії в області обробітку полів; Даша Хромих отримала пропозицію стати президентом, тому й цілі її були відповідними, Надя Базарна перевтілилась в образ міністра і прекрасним віршем описала свою діяльність, Валерія Бібус, в свою чергу, отримала посаду генерального секретаря ООН і в світлі Нью-Йоркських вогнів поділилась з глядачами своїми повноваженнями.

Отож, журі змогло оцінити та порівняти вміння студентів, але, звісно, студенти нашого університету також отримали можливість підтримати своїх представників у соціальній мережі «В контакті», де вони віддавали свої голоси за учасників під час їх виступів.

У ході концерту гостей та глядачів свята вітали народний колектив «Берегиня», народний колектив театр-танцю «Аеро» та його молодший склад, колектив волонтерів, а також асистент кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту Ольга Хлопоніна.

І ось настала довгоочікувана мить нагородження. Журі було одностайним в обранні переможця, і ним стала студентка ННІ ЕКТ Бібус Валерія. Інші конкурсанти отримали подяки та цікаві подарунки від кафедри культури.

Слід зазначити, саме в день конкурсу в учасниці від ННІ БМ Надії Базарної був День народження, з яким її привітали журі та гості нашого свята, до привітань яких приєднуємося і ми – інститут бізнесу і менеджменту, і бажаємо Надійці творчих успіхів, наснаги та невпинного розвитку у всіх сферах життя!

 Отже, «Кращий студент року 2014» став незабутнім етапом у житті нашого університету, на якому знову й знову формуються нові розумники та розумнички, що прославляють наш ВНЗ серед прогресивної молоді та стають прикладом для наслідування іншим студентам.

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ,

студентка 11-МН групи

 

 

Переглядів: 806 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: