Головна » 2015 » Жовтень » 9 » Виховна екскурурсія до місць козацької слави – о. Хортиця
11:54
Виховна екскурурсія до місць козацької слави – о. Хортиця

З нагоди Дня українського козацтва студенти навчально-наукового інституту бізнесу та менеджменту разом з кураторами кафедри організації виробництва, бізнесу і менеджменту yна почаику  жовтня 2015 року здійснили екскурсійну поїздку до Національного заповідника « Хортиця».

Острів Хортиця – це Національний заказник, який знаходиться на річці Дніпро в місті Запоріжжі. Завдяки музеям, історико-культурним комплексам, панорамам та історичному надбанню кожен відвідувач може дізнатись багато цікавого про славетну історію Хортиці, зокрема про її найбільш яскравий і важливий період – українське козацтво. Саме Хортиця була колискою Запорізької Січі та в подальшому – національно-визвольного руху українського народу.

Подорож до Хортиці – це передусім можливість торкнутись до визначних патріотичних сторінок нашої історії, змога звернутись до незабутніх історичних подій, отримати естетичне та духовне задоволення, споглядаючи те, якою була наша Україна у роки козацьких подвигів, у часи відваги та вірності, свободи та сили. На сьогоднішній день нарощування патріотичної свідомості молодих українців є першочерговим завдання виховної роботи, а тому подібні заходи є невід’ємною частиною цього відповідального завдання.

Серед історико-культурних пам’яток, які відвідали наші студенти та викладачі, найцікавішими виявились Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ», Музей історії запорізького козацтва, Музей ретро-автомобілів, Музей історії зброї та багато інших прекрасних та незабутніх місць.

Ми щиро вдячні ініціативним кураторам кафедри організації виробництва, бізнесу і менеджменту за прекрасну нагоду доторкнутися до величних віх нашої історії, відкрити для себе невідомі сторінки загадкового та дивовижного світу українського козацтва, а також гарно провести власне дозвілля в компанії найкращих друзів.

Отож, ми від щирого серця бажаємо нашій молоді не забувати історію свого народу, гордитися славними подвигами козацтва та поважати і любити Україну.

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

Переглядів: 680 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: