Головна » 2016 » Жовтень » 19 » Виховна година до Дня козацтва
10:41
Виховна година до Дня козацтва

13 жовтня 2016 р. для студентів навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту була проведена  виховна година, приурочена до Дня козацтва. Захід відбувся за ініціативи студентського комітету ННІ БМ.

Щорічно 14 жовтня на всій території України відзначається День українського козацтва - свято, приурочене до дня Покрови Пресвятої Богородиці (оскільки Матір Божа вважається захисницею і покровителькою козаків). З давніх давен козак - це сивол віри, мужності, сили та мудрості. Це справжній чоловік!

Студенти нашого інститутут також вирішили приєднатися до привітань та святкування. Відкрила захід Дудник О.В. звернувшись з теплими словами поздоровлень до присутніх.

Для гостей виховної години був продемонстрований фільм "Про козацтво". Студенти 32-МНа гр. та 24-ОАа гр. Дядькін Олександр і Чернуха Юлія виступили з тематичними презентаціями.

Ну і, звісно, яке ж козацьке світо без пісні? Народний ансамбль "БЕРЕГИНЯ" підійняв дух присутніх колоритними українськими піснями.

Наприкінці заходу в.о. дир. ННІ БМ Заїка С.О. ще раз привітала присутніх з національним українським святом, побажавши наснаги та стійкості!

 

Переглядів: 575 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: