Головна » 2015 » Листопад » 2 » ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ОБЛІКУ ТА АУДИТУ НА ВИСТАВЦІ «ІННОВАТИКА В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ – 2015»
14:43
ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ОБЛІКУ ТА АУДИТУ НА ВИСТАВЦІ «ІННОВАТИКА В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ – 2015»

20-22 жовтня 2015 року у м. Києві відбулася cьома міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті». У виставці взяли участь 578 національних навчальних закладів та наукових установ, що презентували технічне обладнання та освітні програми.

Викладачі кафедри обліку та аудиту познайомилися з експозицією виставки та побували на презентації досягнень закладів освіти. В процесі спілкування з учасниками виставки, провідні вищі навчальні заклади були запрошені до співпраці на рівні кафедр, зокрема у рамках міжнародних науково-практичних конференцій. З представниками технікумів та коледжів було проведено консультації на предмет залучення їх випускників до отримання економічної освіти найвищого ступеня акредитації в нашому Університеті.

Не оминули своєю участю виставку і виробники сучасних засобів навчання для галузі освіти, які продемонстрували електронне обладнання, програмне забезпечення, нові технології для підвищення якості навчання. Представники нашої кафедри особливу увагу звернули на стенд компанії «1С-Підприємство», де, зокрема, була представлена нова версія програми автоматизації бухгалтерського обліку аграрних підприємств.

Вже другий рік, поряд з навчальними закладами нашої країни, приймають участь заклади освіти та освітні агенції Канади, США, Великої Британії, Польщі, Словаччини, Чехії, Франції та інших країн. Цікавим та ґрунтовним виявилося спілкування з компанією MaxCare Advocates Inc., яка займається працевлаштуванням українських громадян в Канаді. Співпраця з міжнародними компаніями значно розширює досвід викладачів нашої кафедри і можливості наших випускників на гідну роботу, що відповідає їх рівню знань.

Кафедра обліку та аудиту

Переглядів: 621 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: