Головна » 2017 » Лютий » 6 » Викладачі кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту прийняли участь в ХІV Міжнародній методичній школі
15:52
Викладачі кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту прийняли участь в ХІV Міжнародній методичній школі

1 лютого 2017 року в НТУ «ХПІ» розпочала свою роботу XIV Міжнародна методична школа-семінар "Сучасні педагогічні технології в освіті". Щорічна школа-семінар проводиться в харківському Політехнічному вже в 14 раз. Цього року вона об’єднала майже 400 учасників освітнього процесу, серед яких  викладачі, бібліотекарі, аспіранти та студенти, вчителі загальноосвітніх навчальних закладів, представники громадських об’єднань, методисти, соціологи, психологи та політологи.

Мета школи педагогіки — підвищення майстерності науково–педагогічних працівників, ознайомлення з сучасними технологіями педагогічного процесу, які використовуються в НТУ «ХПІ», обмін досвідом у нових підходах до виховання та розвитку особистості.

Викладачі кафедри ОВБМ - к.е.н.,доцент Дудник О.В, к.е.н., ст. викладач Смігунова О.В., ст викладач Краля В.Г. - відвідали даний семінар, який проводиться у формі педагогічних майстерень за напрямками майстер-класів, тренінгів, дискусій, демонстрацій, презентацій, спрямованих на формування, розвиток і вдосконалення особистісних професійних компетенцій (педагогічних, організаторських, творчих, комунікативних і т.д.), підвищення ефективності професійної діяльності в сфері освіти.

Після закінчення курсу викладачі отримали сертифікат.

Переглядів: 471 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: