Головна » 2016 » Листопад » 28 » Викладачі кафедри ОВБМ взяли участь в Міжнародній науково-практичній конференції на базі НМЦ «Агроосвіта»
10:20
Викладачі кафедри ОВБМ взяли участь в Міжнародній науково-практичній конференції на базі НМЦ «Агроосвіта»

23 листопада 2016р. на базі НМЦ «Агроосвіта» проведено Міжнародну науково-практичну конференцію «Роль аграрних вищих навчальних закладів у розвитку малих форм господарювання як фактора соціально-економічної стабільності сільських територій та самозайнятості населення». 

Тема конференції є однією із глобальних груп проблем сучасності, що пов'язані зі взаємовідносинами людини і природи (обмеженість природних ресурсів, зміна клімату, енергетична, сировинна, продовольча, охорона навколишнього середовища, зайнятість населення, розвиток території). Тобто – проблеми взаємодії людини та середовища проживання, суспільства і природи. Крім того, в загальному масштабі зростає прагнення населення до поліпшення своїх статків. Все це потребує зміни підходів до політики, підприємництва, науки, освіти та  прийняття практичних рішень.

Конференцію відкрили Олена Ковальова, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України, Максим Кобзистий, начальник відділу організації наукового супроводу та трансферу інновацій департаменту науково-освітнього забезпечення та розвитку підприємництва на селі Мінагрополітики України, Віталій Саблук, експерт Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад та Тетяна Іщенко, в.о. директора Науково-методичного центру «Агроосвіта».

У заході взяли участь науковці, науково-педагогічні, педагогічні працівники вищих навчальних закладів, представники бізнесу, фермерських господарств, органів місцевого самоврядування, дорадники, інші особи, діяльність яких пов’язана з розвитком сільських територій. Це представники 30 вищих навчальних закладів, наукових установ, громадських організацій

Від нашого університету в конференції взяли участь викладачі кафедри організації виробництва,бізнесу та менеджменту к.е.н.,доцент Дудник О.В. та старший викладач Краля В.Г.

Переглядів: 516 | Додав: SK | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: