Головна » 2018 » Листопад » 15 » Виставка творчих робіт «Бухгалтер – це звучить гордо!»
00:35
Виставка творчих робіт «Бухгалтер – це звучить гордо!»

       Викладачі кафедри обліку та аудиту Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка тісно співпрацюють з освітянськими закладами І-ІІІ ступенів Харківського району. 20 вересня 2018р. було оголошено конкурс творчих робіт на тему «Бухгалтер – це звучить гордо!» серед учнів шкіл, ліцеїв, колегіумів Харківського району, Мереф’янської міської Ради та м. Харкова. Цей захід відбувся за всебічної підтримки відділу освіти і науки Харківської районної державної адміністрації. Метою та головними завданнями конкурсу були популяризація професії бухгалтера, виявлення талановитої молоді та активізація профорієнтаційної роботи кафедри серед школярів.
       У конкурсі творчих робіт «Бухгалтер- це звучить гордо!». прийняли участь 25 учнів з 15 шкіл Харківського району та м.Мерефа. 
09.11.2018р. відбулося урочисте відкриття виставки творчих робіт старшокласників загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, колегіумів Харківського району та м. Мерефа. 
       Із вступним вітальним словом до студентів звернулася доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри обліку та аудиту Маренич Т.Г., яка наголосила на тому, що даний захід став традицією кафедри в рамках профорієнтаційної роботи, і зауважила, що в творчих роботах учнів розкрито багатогранність професії бухгалтера.
       На урочисте відкриття заходу був запрошений заступник директора ННІ БМ к.е.н., доцент Калініченко С.М., який привітав організаторів виставки, студентів, присутніх. Він підкреслив, що перед кожним старшокласником постане питання вибору майбутньої професії і відповідно ЗВО. Молода людина має правильно обрати професію, яка буде надихати її на успішне життя. Також особисто зазначив, що у минулому вивчав бухгалтерський облік, знання якого допомагають йому і понині. Він підкреслив, що фахівці з бухгалтерського обліку і оподаткування є найбільш затребуваними на ринку праці, талановитими, креативними і прогресивними молодими людьми. 
       На виставку були запрошені викладачі і студенти 1, 2, 3, 4, 5 курсів ННІ БМ, всі бажаючі, які мали можливість познайомитися з творчими роботами старшокласників в затишній атмосфері на третьому поверсі головного корпусу ХНТУСГ.
   Виставка творчих робіт почала діяти 8 листопада 2018 року та буде працювати до 12 листопада 2018 року. Відбудеться також урочисте нагородження переможців конкурсу. Завітайте на виставку!
 

Переглядів: 303 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: