Головна » 2016 » Листопад » 21 » Вітаємо!
01:34
Вітаємо!

16 листопада 2016 року відбулося відкриття Першого музичного фестивалю «Гаудеамус Оpera», присвяченого Міжнародному дню студента. У процесі дійства голова ХОДА Юлія Світлична вручила дипломи, які підтверджують право на отримання обласних стипендій, 39 обдарованим студентам Харківської області, однією з яких стала Юлія Заяць - голова студентського комітету навчально-наукового інституту бізнесу та менеджменту

Студенти – це неймовірне поєднання творчості, наполегливості та прагнення до нових звершень з розважливістю, простотою та дружбою. Наше місто Харків, як відомо, символізують саме вони – завжди зайняті навчанням, з заліковими книжками в кишенях, сонні та мрійливі студенти.

Саме для них зі сцени лунали десятки побажань та настанов, а урочисту частину продовжив святковий концерт за участю артистів Харківського національного академічного театру опери та балету ім.М.В.Лисенка. 

Тож ми від щирого серця вітаємо Юлію Заяць з призначенням обласної стипендії, бажаємо подальших звершень, натхнення та невпинного саморозвитку. 
З Міжнародним днем студента, шановна молодь! Навчайтесь, мрійте, крокуйте уперед!

Переглядів: 682 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: