Головна » 2018 » Квітень » 9 » ВІТАЄМО!
18:50
ВІТАЄМО!

03 квітня 2018 р. у Харківському навчально-науковому інституті ДВНЗ «Університет банківської справи» відбувся II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Банківська справа». У першому турі конкурсу брало участь 70 робіт, які були надіслані 42 закладамивищої освіти, що представляли майже всі регіони України.На основі незалежного рецензування членами конкурсної комісії до II туруконкурсу було відібрано 22 наукові роботи,серед яких робота студентів нашого університету зайняла 12 місце і була рекомендована для захисту та обговорення її результатів.

Варто відмітити, що наукова робота, виконана Ляшенко Анжелікою та Мензяк Катериною (якана момент захисту вже закінчила наш університет) під керівництвом кандидата економічних наук, старшого викладача кафедри обліку та аудиту Руденка Сергія Валентиновича була єдиною, що представляла аграрні ЗВО у II турі конкурсу.

Особливо приємно, що наш університет потрапив у перелік найкращих за напрямом «Банківська справа» вже на першому році підготовки студентів зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», яка була ліцензована кафедрою обліку та аудиту у 2017 році. І ми впевнені, що студенти за цією профільною для конкурсу спеціальністю через декілька років навчання зможуть гідно перейняти естафету у студентів спеціальності «Облік та оподаткування».

Вітаємо Ляшенко Анжеліку та Мензяк Катерину, бажаємо наснаги в навчанні, науковій діяльності та роботі.

Накісько О.В.

Переглядів: 304 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: