Головна » 2016 » Лютий » 28 » ОГЛЯД-КОНКУРС НА КРАЩУ КІМНАТУ СЕРЕД СТУДЕНТІВ ННІ БМ
18:45
ОГЛЯД-КОНКУРС НА КРАЩУ КІМНАТУ СЕРЕД СТУДЕНТІВ ННІ БМ

 

 Метою огляду-конкурсу є виявлення та розповсюдження кращого досвіду організації житлово-побутових умов у кожній кімнаті гуртожитку, організації навчання і відпочинку студентської молоді та активізації органів студентського самоврядування у формуванні здорового способу життя і активної життєвої позиції молодих громадян України. Завдання огляду-конкурсу поліпшення житлово-побутових умов у кожній кімнаті студентського гуртожитку;поліпшення стану збереження державного майна; удосконалення діяльності студентських рад; поширення кращого досвіду роботи щодо поліпшення житлово–побутових умов в кожній кімнаті, на кожному поверсі; розповсюдження кращого досвіду організації самопідготовки і дозвілля студентської молоді та формування здорового способу життя; створення безпечних умов проживання, навчання і дозвілля студентської молоді; стимулювання активної участі студентської молоді в організації свого дозвілля і в формуванні здорового способу життя.

 Рада студентського самоврядування гуртожитку проводить оцінку кімнат гуртожитку і визначає 10 найкращих з них для представлення в організаційний комітет за такими критеріями:

-  санітарно-гігієнічний стан кімнат;

- патріотична спрямованість;

-  художньо-естетичне оформлення з елементами патріотичності;

-  обладнання та благоустрій кімнати;

-  умови для забезпечення навчання;

-  стан збереження майна в кімнаті;

-  активність мешканців у проведенні різноманітних заходів у гуртожитку;

-  дотримання правил внутрішнього розпорядку;

-  підтримання порядку у місцях загального користування.

 В огляд-конкурсі приймали участь студенти 2-6 курсів ННІ БМ. Організаційний комітет у складі заступника директора по виховній роботі ННІ БМ Сагачко Ю.М. і голови комітету у справах сім’ї, молоді та спорту ННІ БМ Півень А.В. провели огляд представлених кімнат і визначили переможця для представлення до огляд-конкурсу на кращу кімнату серед студентів ХНТУСГ ім. Петра Василенка. Переможцем стала кімната 225 в якій мешкають студентки другого курсу: Зєнова А.В. і Антоненко Л.А., а також студентка 4 курсу Стригун Д.В. Учасники та переможці були нагороджені подяками та грамотами. Дирекція і комітет у справах сім’ї молоді та спорту висловлює вдячність голові студмістечку Петренко Д.М., раді студентського самоврядування гуртожитку за сприяння в проведенні огляд-конкурсу.

Переглядів: 896 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: