Головна » 2015 » Листопад » 16 » Візит студентів до підприємства SUN InBev Ukraine
17:36
Візит студентів до підприємства SUN InBev Ukraine

Візит студентів ННІ БМ до сучасного високотехнологічного підприємства SUN InBev Ukraine

10 листопада студентинавчально-наукового інституту бізнесу і менеджментупід керівництвом старшого викладача кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту Власенко Тетяни Володимирівнивідвідалисучасне високотехнологічне підприємство SUN InBev Ukraine, яке є українським підрозділом найбільшої міжнародної пивоварної компанії Anheuser-Busch InBev.

SUN InBev Ukraine - це молода та динамічна компанія, безперечний лідер на українському ринку з 2000 року, яка використовує найсучасніші технології та методики у виробництві, менеджменті, маркетингу та логістиці. Якість продукції контролюється за значно більшою кількістю показників, ніж цього вимагають державні стандарти України.

Під час  навчального візиту Наталія Буйнова ознайомила студентівзорганізацією виробничого процесу, принципами розміщення, структурою виробництва таінструментами ефективного розвитку компанії:програмою впровадження найкращих практик та досягненням найвищих результатівVoyager Plant Optimization, бюджетуваннямZero Best Budgeting, системою збалансованих показників на основі KPIs, системою організації і раціоналізації робочого місця 5S, дотриманням міжнародних стандартів менеджменту якості, харчової та промислової безпеки, охорони праці та екології.

Ця зустріч дозволила зорієнтуватися в різноманітті навичок та знань, які необхідні сучасним менеджерам та заклала основи досвіду професійної діяльності у майбутніх управлінців.

Організатор заходу,

ст. викладач кафедри організації

виробництва, бізнесу та менеджменту

Власенко Т. В.

 

 

Переглядів: 627 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: