Головна » 2016 » Березень » 28 » Візит студентів ННІ БМ 23-ЕП та 24-ОА груп до Харківського Музею сексуальних культур світу
18:05
Візит студентів ННІ БМ 23-ЕП та 24-ОА груп до Харківського Музею сексуальних культур світу

24 березня 2016 року студенти ННІ БМ 23-ЕП та 24-ОА груп за ініціативи асистента кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту, куратора 24-ОА групи Півень Альони Василівни відвідали Харківськкий Музей сексу та сексуальних культур світу в рамках теми «Соціологія сім’ї» з дисципліни «Соціологія», що викладає доцент кафедри ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування» Мокрецова Надія Яківна.

Експозиція даного музею повністю присвячена сексуальній культурі всіх народів світу. У розпорядженні музею знаходяться експонати з зображеннями сексуальних культур народів Індії, Японії, Америки, Африки, Китаю і Європи. Експонати досить різні і представляють вони як самі витоки, так і сучасні новинки.

З погляду психічної гігієни велике значення має правильне вирішення питань сексуальної освіти. Цей музей асоціюється з статевим і сексуальним розвитком підростаючого покоління. Особлива увага приділяється питанням профілактики захворювань, які передаються статевим шляхом, особливо СНІДу, а також незапланованим вагітностям. Надзвичайно істотним є питання про необхідність для психічного здоров'я підлітка активного статевого життя і про міру шкідливості статевої нестриманості. Підсумовуючи вказане вище, слід ще раз підкреслити, що основою психогігієни статевого життя є гармонія у взаєминах між партнерами, додержання етичних і естетичних норм.

Асистент кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту

Півень Альона Василівна.

Переглядів: 605 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: