Головна » 2018 » Листопад » 23 » Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Перспективи розвитку територій: теорія і практика»
12:44
Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Перспективи розвитку територій: теорія і практика»

22 листопада разом зі своїми кураторськими групами першокурсників спеціальностей «Економіка» та «Маркетинг» прийняли участь в роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Перспективи розвитку територій: теорія і практика» у Харківському національному університеті міського господарства імені О.М.Бекетова.
Основними тематичними напрямами конференції стали актуальні питання, які стосуються регіонального розвитку у системі державного управління та місцевого самоврядування; економічних, інформаційних, екологічних та соціальних аспектів розвитку територій; управління проектами та програмами розвитку територій тощо.
Серед представлених матеріалів нашим студентам особливо імпонувала доповідь на споріднену з їхньою спеціальністю тему: «Маркетингові технології формування іміджу міста Харків», представленою студенткою ХНУМГ.
Не можливо не відзначити, що робота Студентського наукового товариства ННІ БМ ХНТУСГ починається з перших днів навчання студентів в університеті! Участь в сьогоднішній конференції - це ознайомлення та початок наукової роботи моїх кураторських студентів. Сподіваюсь, що наступним кроком вже будуть їхні підготовлені доповіді на наукових заходах!
Особливу подяку за запрошення та прийом виражаємо голові Ради молодих вчених Дарина Вершинина та керівництву ХНУМГ!

Переглядів: 483 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: