Головна » 2017 » Квітень » 13 » Вітаємо начально-науковий інститут бізнесу і менеджменту з 20-ти річчям!
23:04
Вітаємо начально-науковий інститут бізнесу і менеджменту з 20-ти річчям!

7 квітня 2016 року в актовій залі головного корпусу університету відбулося святкове дійство з нагоди 20-ти річчя від Дня заснування навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту ХНТУСГ ім. П.Василенко.

Уже 20 років наш інститут, наче парусник, біліє на горизонті світлих надій. Він пливе, долаючи зустрічні хвилі, вітер наповнює його вітрила, а небесна блакить надає наснаги. І кожен, хто ступить на борт стає частиною команди – згуртованої, дружньої, успішної, сучасної та амбітної. Усіх об’єднує одна мета – тільки уперед і тільки разом!

Своє 20-ти річчя Навчально-науковий інституту бізнесу і менеджменту зустрів у теплій атмосфері поруч з людьми, які стали «батьками» для ННІ БМ, які крокували поруч з перших днів існування інституту, підтримуючи твердим плечем та добрим словом, а також з гарними друзями, колегами, ровесниками – представниками вищих навчальних закладів України та органів самоврядування Харківщини. Зі сцени лунали теплі солова привітань, що торкаючись до сердець присутніх, викликали усмішку, прекрасні спогади та гордість за рідний інститут.

Серед почесних та завжди бажаних гостей були: перший Проректор університету, доктор технічних наук, професор - ЛИСИЧЕНКО МИКОЛА ЛЕОНІДОВИЧ, доктор економічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, академік транспортної академії України – ШИНКАРЕНКО ВОЛОДИМИР ГРИГОРОВИЧ, заступник голови адміністрації Київського району Харківської міської ради з соціальних та гуманітарних питань – ІВЛЄВ ВОЛОДИМИР ВІКТОРОВИЧ, депутат обласної ради, кандидат економічних наук, доцент - ГАЦЬКО АНАТОЛІЙ ФЕДОРОВИЧ, начальник управління адміністративно-організаційної роботи Департаменту Агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації, випускниця 2007 року інституту БМ – ФІЛВТОВА НІНА ГРИГОРІЇВНА, голова обласної профсоюзної організації робітників Агропромислового комплексу - БАЙБАКОВА НІНА ПРОКОФІЇВНА, доктор економічних наук, професор, завідуюча кафедрою підприємництва, торгівлі и біржової діяльності Таврійського державного Агротехнологічного університету – ЯВОРСЬКА ТЕТЯНА ІВАНІВНА, начальник Центральної об’єднаної податкової інспекції міста Харків Державної Фіскальної служби України – кандидат економічних наук, доцент – ЮРІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ ЗАЙЦЕВ, голова Харківського обласного осередку громадської організації Всеукраїнський бухгалтерський клуб – ДРОЗД ОЛЕКСАНДР АНАТОЛІЙОВИЧ, регіональний представник редакції всеукраїнської газети «Все про бухгалтерський облік» - КУДЕЛЯ ТЕТЯНА ВІКТОРІВНА, переможець виборів ректора Харківського національного аграрного університету ім. Докучаєва, завідуючий кафедри маркетингу, підприємництва та організації виробництв – УЛЬЯНЕНКО ОЛЕКСАНДР ВІКТОРОВИЧ, доктор економічних наук, вчений секретар сумського національного аграрного університету – ДАНЬКО ЮРІЙ ІВАНОВИЧ.

Одні з найтепліших привітань прозвучали зі сцени від директора ННІ БМ Заїки Світлани Олександрівни, яка від щирого серця побажала подальших успіхів і здобутків рідному інституту і висловила подяку усім, хто доклав зусиль до створення Навчально-наукового інститут бізнесу і менеджменту.

В першу чергу хотілося б висловити слова подяки засновнику навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту – МАЗНЄВУ ГРИГОРІЮ ЄВТІЙОВИЧУ. Завдяки Вам на сьогодні наш факультет підкорює нові вершини, невпинно розвивається, готує висококваліфіковані кадри, у його стінах панує дружня атмосфера, а колектив – одна велика родина, яка з Вашою допомогою плідно працює на благо ННІ БМ.

Загалом святкування ювілейної дати 20-ти річчя ННІ БМ не залишило без уваги дирекцію, викладачів та студентів, які гідно представляють наш університет і дивують різнобіччям своїх можливостей.

Скільки привітань пролунало,скільки було вручено нагород, грамот і подяк скільки теплих слів та побажань отримав наш інститут, промайнуло скільки спогадів і, напевне, у кожного з присутніх у куточках очей бриніли сльозинки щастя – за рідний інститут, за успішний, амбітний та цілеспрямований колектив, за молодих та перспективних студентів і, звісно, за світле та прекрасне майбутнє!

Наш інститут – найкращий. Кожен з нас прийшов сюди звичайним абітурієнтом, не знаючи, що на нас чекає, не розуміючи, чого чекають від нас, але тепер – ми стали сім’єю, великою, рідною. Ми стараємось разом, разом ідемо вперед, досягаючи поставлених цілей, навчаючись та навчаючи інших. Ми щасливі, що об’єднані одним – БМ наш факультет!

Дозвольте ще раз привітати рідний інститут з 20-тою річницею! У зоряний час Вашої зрілості , мудрості, високого професіоналізму зичимо Вам творчих злетів, високих досягнень у сфері підготовки висококваліфікованих кадрів, сонячного майбутнього, далекоглядності у задумах та вагомих здобутків!

Романова Руслана,

голова прес-центру студентської ради ННІ БМ

Переглядів: 600 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: