Головна » 2017 » Жовтень » 13 » Загальні збори СНТ ННІ БМ
21:02
Загальні збори СНТ ННІ БМ

2 жовтня 2017 року відбулися загальні збори студентського наукового товариства навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту.

Наука – це незмінна супутниця успішних студентів, які прагнуть до саморозвитку, є дисциплінованими та відповідальними, творчими та креативними. На сьогоднішній день студентське наукове товариство – це провідна можливість для вдосконалення власних вмінь та навичок, обмін важливою науковою інформацією, а також прогресивна і плідна командна робота.

Студентське наукове товариство ННІ БМ створене та функціонує за підтримки дирекції та кафедр нашого інституту з метою максимізації залучення студентів до науково-дослідної роботи та підвищення якості наукової, творчої та професійної підготовки майбутніх конкурентоспроможних висококваліфікованих фахівців.

Цьогорічні збори об’єднали найактивніших студентів, які вбачають пріоритетні аспекти у сфері занять наукою та приймають участь у наукових конференціях з різною тематикою.

У процесі проведення зборів учасників студентського наукового товариства підтримала заохочувальними словами д.е.н., доцент кафедри економіки та маркетингу Мандич Олександра Валеріївна.

Голова СНТ студент 41-МН групи Дядькін Олександр виступив з доповіддю про поточний стан наукової діяльності студентів ННІ БМ та висвітлив пріоритетні напрямки роботи на навчальний семестр 2017-2018 років.

Окремим важливим повідомленням стало роз’яснення щодо запланованого видання збірника матеріалів - результатів науково-дослідної роботи студентів «Вісник студентського наукового товариства НІН бізнесу і менеджменту ХНТУСГ ім. П. Василенка», до публікації у якому запрошуються всі охочі студенти.

Детальніше про умови участі та вимоги щодо оформлення матеріалів публікацій тут:

/2016/2017/01-03/09/ShANOVNI_STUDENTI.docx

Переглядів: 430 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: