Головна » 2017 » Лютий » 21 » ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ СТУДЕНТАМИ ННІ БІЗНЕСУ І МЕНЕДЖМЕНТУ
00:42
ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ СТУДЕНТАМИ ННІ БІЗНЕСУ І МЕНЕДЖМЕНТУ

20 лютого 2016 року в навчально-науковому інституті бізнесу і менеджменту пройшов перший день засідання Державної екзаменаційної комісії по захисту дипломних магістерських робіт на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» за спеціальністю «Менеджмент організацій і адміністрування».

До захисту було представлено 29 дипломних магістерських робіт. Загальна тематика доповідей полягала у підвищенні ефективності функціонування різноманітних складових господарської діяльності досліджуваних підприємств.

Результати робіт, представлених до захисту, пройшли апробацію на різних сільськогосподарських підприємствах Харківської, Сумської, Полтавської та
Чернігівської областей, були зафіксовані у наукових статтях, тезах, викладені у виступах на науково-практичних конференціях.

Підготовлені майбутніми магістрами презентації містили у собі основний тематичний матеріал, лаконічні змістовні цифрові дані, а структура кожного слайду сприяла візуальному сприйняттю інформації. Поєднання презентаційного матеріалу і доповіді давало можливість комісії і аудиторії глибше проникнути в суть наданої інформації.

По закінченню захисту Державна екзаменаційна комісія відзначила високий рівень підготовки усіх виступів і актуальність тематики представлених робіт. Результатом цього стало оцінювання студентів переважно найвищими балами.

Навчально-науковий інститут бізнесу і менеджменту бажає
випускникам-магістрам сприятливого простору для застосування отриманих знань, нарощування свого професійного рівня, досягнення поставлених цілей та життєвої наснаги!

Викладач кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту

Голованова Г. Є.

Переглядів: 542 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: