Головна » 2017 » Лютий » 28 » Захист дипломних магістерських робіт студентами ННІ бізнесу і менеджменту спеціальності «Облік і аудит»
09:12
Захист дипломних магістерських робіт студентами ННІ бізнесу і менеджменту спеціальності «Облік і аудит»

24 лютого 2017 р. відбувся захист дипломних магістерських робіт студентами ННІ бізнесу і менеджменту на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» за спеціальністю «Облік і аудит».

Державна екзаменаційна комісія під головуванням д.е.н., професора, завідувача кафедри бухгалтерського обліку Полтавської державної аграрної академії Плаксієнка Валерія Яковича у складі д.е.н., професора Т.Г. Маренич, к.е.н., доцента Н.І. Рижикової, к.е.н., доцента Л.А. Поливаної, заслухала результати досліджень магістрів спеціальності «Облік і аудит».

Захист відбувся із використанням мультимедійної візуалізації отриманих при виконанні дипломних магістерських робіт результатів досліджень. Випускники чітко, змістовно та грамотно відповідали на поставлені комісією запитання в процесі захисту результатів досліджень, демонструючи високий рівень професійної підготовки за обраним фахом.

Екзаменаційна комісія відмітила високий рівень готовності майбутніх фахівців до провадження трудової діяльності, підкресливши, зокрема, практичне значення запропонованих студентами удосконалень обліково-аналітичної роботи суб’єктів господарювання аграрної сфери. Рішенням державної екзаменаційної комісії випускникам присвоєно кваліфікацію магістра з обліку і аудиту.

Щиро вітаємо випускників-магістрів спеціальності «Облік і аудит» з успішним завершенням навчання в університеті! Сподіваємось, що набуті в університеті знання, вміння та навики допоможуть в подальшому кар’єрному становленні на вітчизняному та зарубіжних ринках праці, що підтвердить високий ступінь конкурентноздатності надання освітніх послуг нашим університетом!

Переглядів: 519 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: