Головна » 2015 » Грудень » 7 » Захист дипломних проектів студентами заочного відділення
19:10
Захист дипломних проектів студентами заочного відділення

Захист дипломних проектів студентами заочного відділення

ННІ бізнесу і менеджменту спеціальності «Облік і аудит»

26-27 листопада 2015 р. відбувся захист дипломних проектів студентами заочного відділення ННІ бізнесу і менеджменту спеціальності «Облік і аудит».

Державна екзаменаційна комісія під головуванням д.е.н., професора, завідувача кафедри бухгалтерського обліку Полтавської державної аграрної академії Плаксієнка Валерія Яковича у складі д.е.н., професора Маренич Т.Г., к.е.н., доцента Малій О.Г., к.е.н., доцента Рижикової Н.І., к.е.н., доцента Поливана Л.А. заслухала результати дипломних досліджень студентів спеціальності «Облік і аудит».

Захист відбувся із використанням мультимедійної візуалізації отриманих при виконанні дипломних проектів результатів досліджень. Випускники продемонстрували високий ступінь професійної підготовки за обраним фахом. Доповідачі чітко, змістовно та грамотно відповідали на поставлені комісією запитання в процесі захисту результатів досліджень, демонструючи високий рівень теоретичної та прикладної обізнаності в галузі бухгалтерського обліку та аудиту.

Крім того, екзаменаційна комісія відмітила високий рівень готовності майбутніх фахівців до провадження трудової діяльності, підкресливши, зокрема, практичне значення запропонованих студентами удосконалень обліково-аналітичної роботи суб’єктів господарювання аграрної сфери. Рішенням державної екзаменаційної комісії випускникам присвоєно кваліфікацію спеціаліста з обліку і аудиту.

Щиро вітаємо випускників-спеціалістів спеціальності «Облік і аудит» з успішним завершенням навчання в університеті! Сподіваємось, що набуті в університеті знання, вміння та навики допоможуть в подальшому кар’єрному становленні на вітчизняному та зарубіжних ринках праці, що підтвердить високий ступінь конкурентноздатності надання освітніх послуг нашим університетом!

Кафедра обліку та аудиту

Переглядів: 602 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: