Головна » 2015 » Червень » 23 » ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКОЇ ВИПУСКНОЇ РОБОТИ ІЗ ФІЛОСОФІЇ МЕНЕДЖМЕНТУ
08:01
ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКОЇ ВИПУСКНОЇ РОБОТИ ІЗ ФІЛОСОФІЇ МЕНЕДЖМЕНТУ

16 червня 2015 на кафедрі ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування» та соціально-гуманітарних дисциплін ННІ БМ ХНТУСГ ім. Петра Василенка відбувся захист випускних робіт із філософії менеджменту.

Серед проблем, котрі склали царину інтересів магістрів особливо слід виділити філософію педагогічного впливу, питання унікальності мислення і мовлення, актуальність етики і логіки ділового спілкування, своєрідність взаємодії гуманітарних знань та технології публічного простору, філософію конфлікту та інші.

Із привітальним словом до студентів звернувся голова комісії завідувач кафедри культурології Національної юридичної академії імені Ярослава Мудрого, професор, доктор філософських наук Лозовий Віктор Олександрович, зазначивши, що захист магістерських дипломних робіт із філософії є значущою подією в житті студентів, що стане однією з сходинок до розвитку і формування особистості майбутнього професіонала.

 

 

За результатами захисту робіт Савіна Ірина Сергіївна отримала рекомендації щодо підготовки кандидатських дисертації по філософії.

Із заключним словом до учасників заходу звернувся завідувач кафедри ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування» та соціально-гуманітарних дисциплін ННІ БМ професор, доктор філософських наук Завєтний Сергій Олександрович і побажав наснаги, творчих успіхів та реалізації своїх планів.

Кафедра ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування» та соціально-гуманітарних дисциплін запрошує до навчання на філософських магістерських курсах із філософії менеджменту.

Чекаємо усіх бажаючих за адресою : кафедра ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування» та соціально-гуманітарних дисциплін, ННІ БМ, вул. Артема, 44, аудиторія 210, тел. 716-41-56.

 

Переглядів: 607 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: