Головна » 2015 » Березень » 3 » ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ
08:42
ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ

23 та 24 лютого 2015 року в навчально-науковому інституті бізнесу і менеджменту проходило засідання Державної екзаменаційної комісії по захисту дипломних магістерських робіт для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» за спеціальністю «Менеджмент організацій і адміністрування».

До захисту було представлено 22 дипломні магістерські роботи. Загальна тематика доповідей розкрита у підвищенні ефективності функціонування різноманітних складових господарської діяльності досліджуваних підприємств. 

Результати робіт, представлених до захисту, пройшли апробацію на різних сільськогосподарських підприємствах Харківської, Сумської та Луганської областей, були зафіксовані у наукових статтях, тезах, викладені у виступах на науково-практичних конференціях.

            Захист робіт супроводжувався використанням мультимедійних засобів. Підготовлені майбутніми магістрами презентації містили у собі основний тематичний матеріал, лаконічні змістовні цифрові дані, а стримана структура кожного слайду сприяла візуальному сприйняттю інформації. Поєднання презентаційного матеріалу і доповіді давало можливість комісії і аудиторії глибше проникнути в суть наданої інформації.

            По закінченню захисту Державна екзаменаційна комісія відзначила високий рівень підготовки усіх виступів і актуальність тематики представлених робіт. Результатом цього стало оцінювання студентів переважно найвищими балами.

           

Колектив навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту бажає
випускникам-магістрам сприятливого простору для застосування отриманих знань, нарощування свого професійного рівня, досягнення поставлених цілей та життєвої наснаги!

 

Секретар Державної екзаменаційної комісії,

асистент кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту

Голованова Г. Є.

Переглядів: 632 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: