Головна » 2016 » Квітень » 13 » Збори Земляцтва: підведення підсумків роботи
19:01
Збори Земляцтва: підведення підсумків роботи

11 квітня 2016р. за ініціативою студентів і підтримки викладачів кафедри обліку та аудиту ННІ бізнесу і менеджменту проведено чергове засідання Зборів Земляцтва студентів Харківського району, до якого були залучені крім постійних членів, і студенти ННІ БМ заочної форми навчання.

Завідувач кафедри обліку та аудиту проф. Маренич Т.Г. привітала всіх присутніх та зазначила важливість існування земляцтва студентів, його переваги як для самих студентів, так і для Університету в цілому, порадилася із студентами планами на майбутнє і запросила під посилити участь у профорієнтаційній роботі .

К.п.н., доцент кафедри ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування», філософії і історії України Данченко І.О. запропонувала присутнім лекцію-бесіду на тему: «Позитивна агресивність», яка викликала зацікавленість у студентів, викладачів, адже в ній були актуалізовані питання ораторського мистецтва й особистісних якостей людини.

Наступним етапом зборів був виступ голови Земляцтва - Саєнко І., який довів до присутніх інформацією про участь студентів Земляцтва Харківського району у різних заходах.

Ст. викладач кафедри обліку та аудиту Бірченко Н.О. підвела підсумки роботи Земляцтва і запропонувала більш детально ознайомитися із інформацією про виконану роботу Земляцтва на сайті ННІ БМ.

К.е.н., доцент кафедри обліку та аудиту Луценко О.А. виступила із доповіддю – презентацією на тему «Створення та організація діяльності студентських груп». Викладач подякувала всіх студентів – членів Земляцтва Харківського району за плідну сумісну співпрацю протягом навчального року, зазначила необхідність активізації студентів технічних спеціальностей у заходах, які проводить Земляцтво.

Закінчилися збори неформальним спілкуванням членів Земляцтва та жвавим обговоренням питань, яких торкалися доповідачі.

 

Зав.кафедри: д.е.н., проф. Маренич Т.Г.,

к.е.н., доцент Луценко О.А.,

 

Переглядів: 585 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: