Головна » 2014 » Жовтень » 2 » Збори Земляцтва студентів Харківського району під егідою ХНТУСГ імені Петра Василенка
14:12
Збори Земляцтва студентів Харківського району під егідою ХНТУСГ імені Петра Василенка

30 вересня 2014 року кафедра обліку та аудиту навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту (ННІ БМ) провела збори Земляцтва студентів Харківського району Харківської області, які навчаються в ХНТУСГ імені Петра Василенка. На зборах були присутні 33 студента з усіх навчально-наукових інститутів університету. Також були присутні викладачі кафедри обліку та аудиту, кафедри ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування», філософії і історії України, був запрошений гість – випускник ХНТУСГ, очолював збори завідувач кафедри обліку та аудиту, доктор економічних наук, професор Красноруцький Олексій Олександрович.

Відкрив збори завідувач кафедри обліку та аудиту  Красноруцький О.О., який привітав нових членів Земляцтва –студентів, які в цьому році стали членами єдиної родини величного ХНТУСГ імені Петра Василенка, наголосив про важливість єднання Земляцтва студентів Харківського району з випускниками університету та викладачами, окремо зупинився на ролі студента в успішному функціонуванні  

Земляцтва, його значенні для усвідомлення величності університету, поширенні інформації про його діяльність. Головною метою такого об’єднання є консолідація зусиль для розвитку, підтримки і захисту національно-культурних, економічних, соціальних та інших інтересів студентської громади Харківського району.

Маренич Т.Г., доктор економічних наук, професор кафедри обліку та аудиту, приєдналась до слів завідувача кафедри, і в свою чергу зазначила, про перспективність та необхідність отримання економічної освіти, передусім бухгалтерської, в сучасних умовах, високий рівень підготовки фахівців облікового профілю ХНТУСГ та можливість розвитку паралельної та додаткової освіти для студентів інженерних спеціальностей.

Крутько М.А., асистент кафедри обліку та аудиту, виступила з доповіддю та презентацією: ознайомила студентів з керівництвом Харківського району, зробила історичний екскурс до етапів формування та територіального становлення району, представила символіку та історичні пам’ятки, розкрила соціально-економічні тенденції і досягнення Харківського району. Також зробила наголос на головні цілі Земляцтва та шляхи їх досягнення за рахунок єдності, співпраці, взаємодопомоги та підтримки студентства ХНТУСГ.

Гостем на зборах був Алєксандров Ілля Анатолійович, уродженець Харківського району, випускник ХНТУСГ імені Петра Василенка 2006 року, факультету технічного сервісу, який на даний момент є директором відділу продаж фірми «Донснаб». Ілля Анатолійович подякував за можливість бути присутнім на зборах та виступити в рідних стінах ХНТУСГ імені Петра Василенка. Наголосив на важливості подібних заходів. Розповів про свій життєвий шлях від студента до директора за достатньо короткий проміжок часу. Представив вакантні посади, які пропонує його фірма, залишив контактний телефон для студентів, охочих працевлаштуватися. 

Також Ілля Анатолійович зазначив, що той багаж знань, який він отримав в ХНТУСГ став для нього путівкою в життя. Наголосив на тому, що зараз більшості з студентів може здаватися, що деякі предмети не зовсім потрібні і не знадобляться в майбутній роботі, але з свого життєвого досвіду він запевнив, що це не так. Висококваліфікованість викладацького персоналу цього університету є беззаперечною і знання, набуті під час навчання, ніколи не будуть зайвими.

Наступним етапом зборів було голосування про внесення змін до статуту Земляцтва і введення інституту почесних радників в складі Земляцтва. На зборах почесним радником було обрано Алєксандрова Іллю Анатолійовича, його статус було підтверджено сертифікатом і під оплески вручено винуватцю.

Далі слово тримала Данченко І.О., доцент кафедри ЮНЕСКО, яка провела лекцію-бесіду на тему: «Шляхи успішної самореалізації особистості». Доповідь і презентація були дуже цікавими, стосувалися питань сенсу життя, формування та розвитку особистих якостей студентів, а також прикладних аспектів спілкування (телефонної розмови, спілкування в мережі Інтернет та програмі Skype).

На зборах також відбулося жваве обговорення, яке стосувалось виборів керівництва Земляцтва студентів Харківського району під егідою ХНТУСГ імені Петра Василенка, по результатам якого головою залишився студент третього курсу – Саєнко Ігор, групи 34-ЕП ННІ БМ, обрано заступника голови – Кісільову Дарину, студентку групи 32-ЕМ ННІ ЕКТ та секретаря Земляцтва – Добронос Тетяну, студентку групи 35-ОА ННІ БМ.

Голова Земляцтва студентів Харківського району – Саєнко Ігор, студент групи 34-ЕП ННІ БМ

Заступник голови Земляцтва студентів Харківського району – Кісільова Дарина, студентка групи 32-ЕМ ННІ ЕКТ

Секретар Земляцтва студентів Харківського району – Добронос Тетяна, студентка групи 35-ОА ННІ БМ

 

 

 

 

Переглядів: 1033 | Додав: SK | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: