Головна » 2014 » Листопад » 6 » ЗМІЇВСЬКЕ ЗЕМЛЯЦТВО
21:13
ЗМІЇВСЬКЕ ЗЕМЛЯЦТВО

Зібрання Зміївського земляцтва членів ХНТУСГ

Відбулося вже традиційне зібрання членів Зміївського земляцтва студентів ХНТУСГ під керівництвом кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту.

Студенти з усіх ННІ Університету, що проживають в Зміївському районі Харківської області зібралися задля розвитку братерства і співпраці між студентами; прийняття нових членів; усвідомлення ними необхідності взаємодопомоги і відчуття підтримки між студентами та щоб просто поспілкуватися і відпочити.

Вітальне слово до учасників зібрання виголосив Ректор Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка, доктор технічних наук, професор,  академік Національної академії аграрних наук України,  Заслужений працівник освіти України Тіщенко Леонід Миколайович.

У вступному слові директор Навчально-наукового Інституту бізнесу і менеджменту, професор, Заслужений працівник освіти України Мазнєв Григорій Євтійович відмітив важливість і значення заходу для консолідації зусиль щодо розвитку, підтримки і захисту національнокультурних, економічних і соціальних інтересів рідного краю, поширення інформації про напрямки діяльності Університету.

На зібрання запрошений видатний випускник Харківського інституту механізації і електрифікації сільського господарства 1986  року, уродженець Зміївського району, член бюджетної комісії Харківської обласної ради, кандидат економічних наук, доцент – Гацько Анатолій Федорович.

Його допомога в організації та функціонуванні земляцтва не одноразово відзначалася на Загальних зборах і тому пропозицію обрати Гацько Анатолія Федоровича Президентом Земляцтва всі учасники підтримали одноголосно.

Кращі студенти – члени Земляцтва нагороджені подяками  за визначні успіхи у навчанні, спорті та активну громадську позицію.

Голова Земляцтва Микитченко Алла Сергіївна (магістрант Інституту бізнесу і менеджменту ХНТУСГ) відзвітувала про роботу за 2013/2014 навчальний рік в напрямку створення сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів.

Результатом цієї діяльності стала презентація бізнес-плану, що підготовлений Микитченко А.С. під керівництвом досвідченого старшого викладача та науковця Власенко Тетяни Володимирівни. Він має реальну основу і за допомогою нього створено конкретний багатофункціональний кооператив «Мрія» з обслуговування селянських господарств на території Шелудьківської сільської ради Зміївського району.

Важливою частиною зборів стало офіційне посвячення студентів, що зараховані на навчання в 2014 році, в члени Зміївського земляцтва.

Президент Земляцтва, Гацько Анатолій Федорович, вручив посвідчення новим членам Зміївського Земляцтва, побажав успіхів у навчанні та професійного зростання.

Завершальним етапом заходу став виступ кандидата педагогічних наук, доцента кафедри ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування», філософії і історії України, докторанта Данченко Ірини Олексіївни, яка підготувала для присутніх цікаву презентацію на тему «Мистецтво бути лідером».

Основна увага була акцентована на  розвиток особистості, навичок взаємодії з людьми.  Учасники заходу мали чудову нагоду  переконалися як важливо вміти вибрати мету та організувати свою  діяльність.

Організатори зборів доклали всіх зусиль для того, щоб створити легку і дружню атмосферу, яка сприяла зближенню та невимушеному спілкуванню між учасниками.

Переглядів: 1302 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: