Головна » 2016 » Квітень » 13 » Зміни в правлінні Зміївського земляцтва студентів ХНТУСГ
22:18
Зміни в правлінні Зміївського земляцтва студентів ХНТУСГ

13 квітня 2016 року  відбулися звітно-виборчі збори Зміївського земляцтва студентів ХНТУСГ ініційовані та проведені кафедрою організації виробництва, бізнесу та менеджменту (ОВБМ) Навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту (ННІ БМ). Збори відкрив директор ННІ БМ Мазнєв Григорій Євтійович, він привітав всіх присутніх та зазначив важливість існування земляцтв студентів та їх переваги як для самих студентів так і для Університету в цілому.

У зв’язку з закінчення Університету, голова земляцтва Микитченко Алла Сергіївна відзвітувала про результати роботи земляцтва впродовж 2013-2015 навчальних років, а саме зазначила, що студенти-члени продовжували спільну співпрацю з науковцями університету та керівниками селищних рад щодо наукового та інформаційного супроводження процесу кооперування на селі; приймали участь в масових профорієнтованих заходів серед сільської молоді Зміївського району; презентували досягнення викладачів і студентів ХНТУСГ ім. Петра Василенка, організували участь випускників шкіл, ліцеїв Зміївського району у Днях Відкритих дверей Університету, ярмарках вакансій та зустрічах зі студентами безпосередньо в навчальному корпусі Інституту; приймали активну участь в Спартакіаді Університету та інших культурно-масових заходах. Наприкінці виступу Микитченко А.С побажала нових наукових, спортивних та творчих досягнень землякам!

Потім перейшли до обговорення питання переобрання голови земляцтва.  Після розгляду усіх кандидатур та пропозицій одноголосно, шляхом відкритого голосування,  було обрано головою земляцтва студента 22-Мна групи ННІ БМ Плужника Едуарда.

Новообраний голова подякував присутнім за високий рівень довіри та виразив сподівання про злагоджену діяльність членів земляцтва з метою досягнення високих результатів функціонування Зміївського земялцтва студентів ХНТУСГ.

Зміївський район славиться своїми земляками та мальовничими місцями. Розгорнуту  слайд-презентацію про славетних зміївчан підготувала старший викладач кафедри ОВБМ –  Смігунова О.В. З поміж них всесвітньовідомі Міс України – 2014, громадські діячі, меценати, космонавт, модельєр, олімпійський чемпіон,  науковці, видатні випускники ХНТУСГ.

Про туристичну Зміївщину розповіла старший викладач Краля В.Г. При цьому розглянули  маршрут за течією  р. Сіверський Донець від с. Мохнач до Коропових Хуторів. Рекреаційний потенціал цієї території необмежений. Особливо студентів зацікавила інформація про Суворівське джерело, яке витікає з «Чорної гори» поблизу села Мохнач та вже протягом багатьох років привертає увагу своєю історією та цілющими властивостями води.

Організатори зборів доклали всіх зусиль для того, щоб створити легку і дружню атмосферу, яка сприяла зближенню та невимушеному спілкуванню між учасниками.

                                         Старший викладач кафедри організації виробництва,   бізнесу та менеджменту

                                         Дудник О.В.

 

Переглядів: 688 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: