Головна » 2016 » Вересень » 21 » Знайомство студентів 1 курсу ННІ бізнесу і менеджменту з історією ХНТУСГ
19:40
Знайомство студентів 1 курсу ННІ бізнесу і менеджменту з історією ХНТУСГ

Студенти13 МНа, 14 ЕП та 15ОА груп ННІ бізнесу і менеджменту під керівництвом кураторів, старшого викладача кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту Смігунової О.В. та доцента кафедри обліку та аудиту Рижикової Н.І., відвідали виставково-музейний центр університету.

Директор виставково-музейного центру професор Москальова Надія Петрівна змістовно та цікаво розповіла про історичне минуле університету, його розквіт, кращих випускників. У виставковій залі слухачі оглянули документальні матеріали про освітянські новації, міжнародні зв’язки університету, про новітні досягнення колективу університету та біографії видатних особистостей-випускників університету.

Окремо ознайомились з експозицією ННІ бізнесу і менеджменту, з етапами його становлення та розвитку. Наші першокурсники обіцяли доповнити експозицію і своїми здобутками.

Значну зацікавленість у студентів викликала експозиція кафедри обліку та аудиту.Директор музейного центру професор Москальова Надія Петрівна звернула увагу присутніх на величезний внесок у розвиток науки і освіти засновника кафедри обліку та аудиту д.е.н, професора, член-кореспондента НААН України Амбросова В.Я., закликала студентів проявляти свої творчі, наукові здібності, займатись науковою роботою, адже кафедри інституту мають для цього всі можливості.

Щиро вдячні за змістовну та цікаву екскурсію директору музейного центру професору Москальовій Надії Петрівні!

Переглядів: 513 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: