Головна » 2017 » Вересень » 22 » Знайомство студентів IV курсу ННІ БМ з українсько-британським підприємством «Українська чайна фабрика Ahmad Tea»
11:17
Знайомство студентів IV курсу ННІ БМ з українсько-британським підприємством «Українська чайна фабрика Ahmad Tea»

20 вересня 2017 року студенти 41-МН та 42-МН груп навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту відвідали спільне українсько-британське підприємство «Українська чайна фабрика Ahmad Tea» у Харкові.

На підприємстві було проведено екскурсію по всім стадіям завершального етапу виробництва чаю «Ahmad Tea», а саме виготовлення пакетиків для заварювання та складання їх в упаковки для подальшого використання. Студентами було відмічено, що майже всі виробничі процеси на фабриці автоматизовані.

Крім того, екскурсовод розповіла історію заснування компанії Ahmad Tea London у Великій Британії, а також про український філіал, який був створений у 1998 році. Для дегустування студентам було запропоновано чай «Ahmad Tea London №1».

Подібні візити на підприємства України є пізнавальними та впливають на формування уявлення майбутніх фахівців про виробничу атмосферу.

Старший викладач кафедри ОВБМ,

Голованова Г. Є.

Переглядів: 390 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: