Головна » 2015 » Березень » 30 » ЗУСТРІЧ КЕРІВНИЦТВА ТА ВИКЛАДАЧІВ ННІ БМ З ВИПУСКНИКАМИ ШКІЛ М. ХАРКОВА
09:00
ЗУСТРІЧ КЕРІВНИЦТВА ТА ВИКЛАДАЧІВ ННІ БМ З ВИПУСКНИКАМИ ШКІЛ М. ХАРКОВА

26 березня 2015 р. в навчально-науковому інституті бізнесу і менеджменту відбулась зустріч керівництва та викладачів ННІ БМ з учнями випускних класів харківських шкіл.

Профорієнтаційна робота серед старшокласників харківських шкіл в інституті бізнесу і менеджменту традиційно є невід’ємною складовою частиною загальної агітаційної роботи щодо залучення абітурієнтів до вступу в наш інститут. До уваги майбутніх абітурієнтів завжди представляються навчальні аудиторії, оснащені сучасним технічним та програмним забезпеченням освітнього процесу; останні наукові розробки кафедр та досягнення студентів в навчально-науковій роботі; підкорені вершини студентської творчої лабораторії тощо, які викликають у потенційних студентів нашого університету неабияке зацікавлення та захоплення.

Цьогорічна зустріч представників інституту із майбутніми абітурієнтами відбулась у форматі насиченої екскурсійної програми та змістовної інформаційної розповіді. Школярі мали змогу поспілкуватися із дирекцією інституту, завідувачами та співробітниками кафедр, художньою самодіяльністю та студентським активом. Своєрідним «гідом» для майбутніх абітурієнтів виступив директор ННІ БМ, проф. Мазнєв Григорій Євтійович, який супроводжував «подорож» школярів інститутом впродовж усього перебування гостей в стінах нашого інституту. Абітурієнти відвідали аудиторії інституту, кафедри, дирекцію, виставково-музейний центр університету, ставили чисельну кількість запитань щодо навчання та правил вступу до університету, а також загалом насолодились привітною, теплою та затишною атмосферою нашого інституту.

Своїми позитивними враженнями абітурієнти поділились одразу після завершення зустрічі, від усього серця подякувавши організаторам за насичену інформаційно-екскурсійну програму.

Ми щиро вдячні учням та класним керівникам шкіл за участь у зустрічі з представництвом ННІ БМ та висловлюємо сподівання на поповнення великої та славної родини ХНТУСГ цього року молодими та запальними абітурієнтами.

Голова студентського комітету ННІ БМ

Губар Анна

Переглядів: 709 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: