Головна » 2015 » Травень » 7 » ЗУСТРІЧ СТУДЕНТСТВА ТА КЕРІВНИЦТВА ННІ БМ З ВЕТЕРАНОМ ВЕЛИКОЇ ВІТЧИЗНЯНОЇ ВІЙНИ
15:26
ЗУСТРІЧ СТУДЕНТСТВА ТА КЕРІВНИЦТВА ННІ БМ З ВЕТЕРАНОМ ВЕЛИКОЇ ВІТЧИЗНЯНОЇ ВІЙНИ

 

До Дня Перемоги 7 травня 2015 р. у навчальному корпусі ННІ БМ відбулась урочиста зустріч дирекції та студентів нашого інституту з ветераном Великої Вітчизняної війни, учасником бойових дій, к.е.н., професором Турченком Михайлом Михайловичем.

Свято Перемоги у Великій Вітчизняній війні – зворушлива мить у житті кожного з нас. Це день вшанування пам’яті загиблих в роки Другої світової війни і, водночас, день радості та гордості за власний народ у здобутті свободи від німецько-фашистських загарбників. День Перемоги є днем торжества людяності, миру, братерства, слави, щастя. Подвиг наших дідів та прадідів у встановленні справедливості та злагоди на всіх окупованих територіях неоціненний: завдяки неймовірній мужності, повній самовіддачі, безпрецедентній самопожертві, патріотичній відданості, братерській згуртованості наш народ здобув довгоочікувану Перемогу у Великій Вітчизняній війні.

Цей день не минув осторонь і навчально-науковий інститут бізнесу і менеджменту. В переддень великого свята голова профспілкового комітету ХНТУСГ, професор Артьомов Микола Прокопович, директор ННІ БМ, завідувач кафедри організації виробництва, бізнесу і менеджменту, професор Мазнєв Григорій Євтійович, перший заступник директора ННІ БМ, доцент Піпіна Тетяна Євгенівна, заступник директора ННІ БМ, старший викладач Заїка Світлана Олександрівна, заступник директора ННІ БМ, старший викладач Грідін Олександр Володимирович, а також студентство та студентський актив Інституту бізнесу і менеджменту зустрілися із видатною для нашого університету людиною, ветераном Великої Вітчизняної війни, учасником бойових дій, к.е.н., професором Турченком Михайлом Михайловичем. Михайло Михайлович розповів про власний бойовий шлях у роки Великої Вітчизняної війни, поділився спогадами та емоціями, які залишились в нього від цих нелегких для себе та всього нашого народу роки.

В рамках зустрічі бібліотекою нашого університету в особі Бородіної Лариси Олексіївни організовано виховну годину щодо історії нашого краю в період 1941-1945 рр. із переглядом документального фільму та історичних кінохронік тих років, які змістовно нагадали всім учасникам зустрічі про одну з головних історичних віх в житті нашого народу – Перемогу у Великій Вітчизняній війні.

Наприкінці зустрічі відбулось покладання квітів до меморіальної дошки Героя Радянського союзу, секретаря Харківського підпільного обкому партії в роки Великої Вітчизняної війни Бакуліна Івана Івановича.

День Перемоги – це визначний день календарного року, це видатна подія в житті нашого народу! Вічна пам'ять загиблим в роки Великої Вітчизняної війни! Миру, здоров’я, довголіття та злагоди гостю нашої зустрічі, Турченку Михайлу Михайловичу! Дякуємо нашим ветеранам Війни за безцінний подвиг та подароване нащадкам життя!

Губар Анна,

голова студентського комітету ННІ БМ

Переглядів: 727 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: