Головна » 2014 » Листопад » 13 » ЗУСТРІЧ З УЧНЯМИ ШКІЛ ЗМІЇВСЬКОГО РАЙОНУ
21:57
ЗУСТРІЧ З УЧНЯМИ ШКІЛ ЗМІЇВСЬКОГО РАЙОНУ

Професій у світі дуже багато. Тому важливо не розгубитися у їх великій кількості, яка до того ж, постійно збільшується. У 1926 р. налічувалося близько 10 тис. професій, у 1991р. – понад 50 тис., а нині – більш ніж 100 тис. Із цієї кількості сучасним випускникам шкіл треба вибрати одну. До того ж, не помилитися – віддати перевагу тій професії, що найбільше відповідає здібностям, покликанню, знанням і потенціалу. На цьому етапі важливо зробити правильний вибір, розібратися у своїх прагненнях, вірно оцінити свої можливості. Забезпечити правильність вибору, ознайомити з аспектами різних видів діяльності – завдання не лише батьків, а й вищих навчальних закладів, так як вступ до вузу - важлива подія в житті випускників шкіл. Саме тому 13 листопада 2014 року представники Навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка – заступник директора ННІ БМ Калініченко Сергій Миколайович і старший викладач кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту Харчевнікова Лілія Сергіївна в рамках профорієнтаційної роботи відвідали школи Зміївського району ( Зміївський ліцей №1, Зміївську ЗОШ №2, Чемужівську ЗОШ, Лиманську ЗОШ, Комсомольський ліцей №1, Комсомольську гімназію №2 ). На зустрічі були присутні і студенти І курсу ННІ БМ – члени Зміївського земляцтва Плужник Едуард ( 12 МНа група ) та Тарасевич Артем ( 11 МН група ).

Під час зустрічі присутні з зацікавленістю переглянули фільм про університет. Калініченко С.М. розповів про історію університету, його структуру, напрями підготовки та спеціальності, матеріально-технічну базу, досягнення в науці, культурі, спорті, навчальній діяльності. Харчевнікова Л.С. надала інформацію про особливості підготовки до вступу, умови навчання, проживання, побуту та дозвілля.

Щоб підвищити наочність та надати можливість ознайомитись з переліком посад, які може займати випускник, співробітники кафедри Організації виробництва, бізнесу та менеджменту розробили агітаційні матеріали у вигляді стендів та буклетів. Такі маленькі подарунки покращують настрій абітурієнтів та надають можливість докладніше вивчити та обміркувати з батьками правильність вибору майбутньої професії.

Директорам шкіл було вручено Свідоцтва про включення до Просвітницької ради Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка.

Наприкінці зустрічі було підведено підсумки, для того, аби стати студентом нашого університету, сьогоднішнім старшокласникам необхідно:

  • чітко визначитися з вибором майбутнього напряму підготовки, адже від цього залежить, які предмети ЗНО вони складатимуть;
  • продовжити підготовку до складання тестування (була запропонована допомога фахівців ХНТУСГ майбутнім абітурієнтам, адже багато років поспіль на базі нашого університету діють підготовчі курси, які сприяють якісній підготовці до вступу);
  • успішно скласти тестування.

Керівництво шкіл висловило подяку представникам університету Калініченку С.М. та Харчевніковій Л.С. за цікаві та змістовні бесіди, а також висловило побажання на співпрацю у майбутньому.



















 

Переглядів: 834 | Додав: SK | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 3
3 Силаев Иван Алексеевич  
0
Спасибо!

2 SK  
0
конечно работает!!!

1 Силаев Иван Алексеевич  
0
Скажите, пожалуйста, работает ли Змиевская ТЭС?

Ім`я *:
Email *:
Код *: