Головна » 2016 » Березень » 15 » Нагородження переможців фотоконкурсу «Бухгалтер, милий мій бухгалтер»
22:07
Нагородження переможців фотоконкурсу «Бухгалтер, милий мій бухгалтер»

 

  Доброю традицією кафедри обліку і аудиту Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка стала тісна співпраця з освітянськими закладами І-ІІІ ступенів Харківського району Харківської області. В лютому місяці  цього року кафедрою було оголошено фотоконкурс на тему: «Бухгалтер, милий мій бухгалтер» серед учнів шкіл, ліцеїв, колегіумів Харківського району та м. Харкова. Цей захід відбувся за підтримки відділу освіти і науки Харківської районної державної адміністрації.

  Метою та головними завданнями конкурсу були популярізація сучасної професії бухгалтера, виявлення талановитої молоді та активізація профорієнтаційної роботи кафедри серед школярів. Фотоконкурс був присвячений Міжнародному жіночому дню 8 Березня. У фотоконкурсі прийняли участь 10 учнів з 7 шкіл та 1 творчий колектив «Позитив» Південного ліцею. З 11 по 14 березня 2016 року діяла виставка творчих робіт старшокласників в адміністративному корпусі по вул. Артема, 44. 12 березня 2016 року відбулося урочисте відкриття фотовиставки, на якій був присутній проректор з науково-педагогічної роботи, кандидат технічних наук, професор В.І. Жила.

  Для підведення підсумків фотоконкурсу було створене компетентне журі з викладачів кафедри обліку і аудиту (Маренич Т.Г., Луценко О.А., Поливана Л.А.), яке дало професійну оцінку виконаним фотороботам. На розсуд членів журі були представлені 8 фоторобіт. Надані роботи вирізнялися неповторністю, індивідуальністю, змістовністю та неординарністю їх виконання.

 Для відзначення переможців фотоконкурсу «Бухгалтер, милий мій бухгалтер» було проведене урочисте нагородження учасників в стінах ХНТУСГ ім. Петра Василенка.

  З вітальним словом до переможців звернувся проректор з науково-педагогічної роботи, кандидат технічних наук, професор В.І. Жила, який познайомив студентів ХНТУСГ ім. П. Василенка та гостей з досягненнями та можливостями перспектив науково-викладацького потенціалу нашого університету, відомого не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Проректор В.І. Жила побажав подальших творчих успіхів колективу кафедри обліку і аудиту і плідної співпраці разом з загальноосвітніми школами Харківського району.

  Перед гостями виступив директор навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту, заслужений діяч науки, кандидат технічних наук, професор Г.Є. Мазнєв, який наголосив на актуальності економічної освіти в сучасних умовах, на традиціях, що започатковані кафедрою обліку і аудиту щодо проведення конкурсів серед школярів та відзначив важливість цього заходу у розширенні горизонту знань у виборі майбутньої професії.

  Всі учасники конкурсу були нагороджені відповідними відзнаками та цінними подарунками.

Гран – Прі за високий рівень виконавської майстерності одержали:

  1. Буйнов Руслан, учень 9-А класу Мереф’янської загальноосвітньої школи I – III ступенів №6;
  2. Гурток юних фотоаматорів «Позитив» Південного ліцею.

Дипломом І ступеня нагороджено учня 10 класу Південної ЗОШ I-III ступенів №2 Гранкіна Артема;

Дипломом ІІ ступеня нагороджено учня 10 класу Будянського ліцею Гука Нікіту;

Дипломом ІІІ ступеня нагороджено ученицю 10 класу Хорошевської ЗОШ I-III ступенів Зозулю Марину.

  Посіли призові місця: учениця Бабаївської ЗОШ I-III ступенів Березняк Мірра в номінації: «За історичний підхід»; учні 10 класу Роганської гімназії – Лавриненко Олег, Макаров Андрій в номінації «Креативний сучасний підхід»; учениця 8-Б класу Іващенко Марія, учениця 10 класу Пігар Марія, учениця 9 – А класу Південного ліцею Толкачова Анастасія – в номінації «За яскравий образ і найкращі побажання».

  Почесними Грамотами від університету відзначені всі вчителі, які брали участь у підготовці творчих фоторобіт учнів.

  Окрема подяка була висловлена директорам шкіл за активну участь в організації та проведенні конкурсу.

  Грамотою також були нагороджені начальник відділу освіти ХРДА Ольга Іванівна Бабельчук і методист відділу освіти ХРДА Зарема Гасанівна Болгова.

  В ході урочистостей викладачами кафедри обліку і аудиту була проведена екскурсія для школярів, учителів та гостей в стінах університету. Присутні познайомилися з навчально-науковим інститутом бізнесу і менеджменту, проглянули відеофільм, присвячений 85 – річчю ХНТУСГ ім. П. Василенка.

  Завдяки таким фотоконкурсам у майбутніх абітурієнтів з’явилася можливість по-новому поглянути на професію бухгалтера та зорієнтуватися в придбанні знань та вмінь, які необхідні для подальшого професійного спрямування.

 Всі присутні одержали задоволення від знайомства із університетом, керівництвом та викладачами кафедри обліку і аудиту. Гості висловили слова подяки організаторам заходу та побажання щодо подальшої співпраці.

 

Завідувач кафедри обліку та

аудиту ХНТУСГ, д.е.н.,

професор Т.Г. Маренич,

к.е.н., доцент кафедри

обліку та аудиту Л.А. Поливана

к.е.н., доцент кафедри

обліку та аудиту О.А. Луценко

Переглядів: 766 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: